Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

7 tipů na Vánoční dárky pro klienty

Zverejnený

Pokud přemýšlíte nad tím, že obdarujete své obchodní partnery, ale nevíte, co jim dát, jste na správném místě. V tomto článku najdete několik tipů, které pomohou zorientovat se a nezůstat v darování nudní, jak mnozí vaši konkurenti.

 

 

Nejdříve se musíme zamyslet, jakou emoci chceme našim drahým obchodním partnerům zprostředkovat. Ranou jistoty při menších dárcích, či spíše pozorností, je sladký reklamní předmět - čokoláda.

Čokoláda

Čokoláda potěší snad každého. Pokud si dáte záležet, nedarujte jen takovou obyčejnou čokoládu, ale čokoládu na míru, s vaším logem, se sloganem, případně i tvarem souvisejícím s vaší firmou, tak jste vyhráli. U nás dokážeme vyrobit čokolády od výmyslu světa. Například i ve tvaru kamionu, pokud máte spediční firmu. Malé modely aut, srdíčka, pralinky, nebo celé čokolády s jedlým potiskem nebo obalem na míru.

 

Reklamní alkohol

Určitou cílovku potěší i alkohol. Nemusí to být rovnou slivovice, ale proč ne i ta. Ve vánočním období jsou oblíbené dárkové sady, kde je kvalitní med, medovina a například i svíčka nebo oříšky. Všechno to může být samozřejmě patřičně obrandované a vy se tak stanete Součástí té pravé vánoční atmosféry.

 

Bojíte se, že čokoláda roztaje a láhev rozbije? Potřebujete něco, co vystihuje vaše technologické zaměření, nebo to, že jdete s dobou? Darujte technologický dárek.

 

Reklamní USB klíče

USB klíče se staly běžnou součástí života moderního člověka již před několika lety. Ne náhodou je to jeden z nejpopulárnějších reklamních předmětů. Nosíme je stále s sebou a pokud je to pěkný kus výrobku, tak se stává i hrdým nositelem loga. Navíc v dnešní době jsou možnosti personalizace prakticky neomezené a tak vaše USB může být z kovu, plastu, dřeva, skla, ... Můžeme do něj zalít i model vašeho výrobku a nechat ho svítit různými barvami. Tam, kde vaše představivost končí, tam přijdeme na řadu my a pomůžeme vám s vymyšleným originálního USB klíče.

 

Powerbanky

PowerBank je tak jako USB klíč technologickým dárkem. Její výhodou oproti USB klíči je velká plocha, která se dá efektně potlačit. Pokud je vaše klientela zaměřena v outdoorovém duchu, tak zvolte solární powerbanku s decentním potiskem. Jste zaměřeni na eko produkty? Vyberte si některou z powerbanek, které mají součásti z recyklovatelných materiálů. Pokud se chcete dostat do každé kabelky s malou praktickou powerbankou, zkuste tuto. Dokonce existuje i kombinace powerbanky s bezdrátovými sluchátky, kterou jsme otestovali v našem unboxing videu. Na výběr je obrovské množství powerbanek a některé potisky vypadají famózně, zda je vaše klientela luxusní, mainstreamová nebo cílíte na čirou praktičnost.

 

 

Bluetooth reproduktory

Bluetooth reproduktory se nenápadně staly součástí našich životů. Důvod je jednoduchý. Pokud se můžeme zbavit zbytečných kabelů - uděláme to. Podobně jako u powerbanky máme k dispozici většinou větší povrch, který je vhodný k reklamnímu potisku logem firmy. Samozřejmě, najdeme i maličké bluetooth reproduktory, které se dají nosit jako přívěsek. Jelikož se většinou jedná o volnočasový produkt, doporučujeme svěží a originální potisk s kterým vám rádi poradíme. Takový reklamní předmět potěší nejednoho technologického fanouška. Je vaše klientela právě taková? Našli jste skvělý reklamní předmět!

 

Kalendáře a diáře 2021

Po klidných Vánocích a bouřlivé oslavě Nového roku přichází čas vystřízlivění a předsevzetí. Člověk si začne plánovat, jak bude jeho rok vypadat a tehdy přijde vhod kalendář nebo diář. Máte ten váš firemní? Ještě ne? A nechcete se připomínat svým zaměstnancům, kolegům, klientům, či obchodním partnerům právě tímto praktickým reklamním předmětem? Pokud jste prakticky zaměřen, tak kalendář či diář pro rok 2021 je ten správný dar. Pokud se potřebujete zorientovat v nabídce kalendářů a diářů pro rok 2021, psali jsme o nich například ZDE, ZDE, i ZDE. Nezapomínejte také, že nabídka různých druhů diářů a kalendářů se s blížícím koncem roku neustále zmenšuje.

 

PF karta

Umíte si představit, že byste svým dobrým klientům či obchodním partnerům neposlali PF kartu? Mnoho firem si to navzdory všem těm emailem a sociálním sítím opravdu stále neumí představit. PF karta je osobním poděkováním za spolupráci a projevem toho, že si svého klienta, či obchodního partnera opravdu vážíte. U nás si můžete vybrat z mnoha druhů PF karet. Určitě o PF kartě uvažujte i jako o součásti jiného dárku.

 

Jak zabalit dárek pro firmy?

Máte několik možností. Tím nejjednodušším je vložit dárek do dárkové tašky. Dobře se přenášejí a pokud jdete na setkání s obchodním partnerem, tak není co řešit. Záleží jen na vás, jestli taška bude z papíru, recyklovaného materiálu, igelitu, nebo bude plátěná. Pokud budete dárek posílat poštou, tak je samozřejmě vhodné dárek zabalit do krabice.

 

Dárek zabalíme za vás!

Jelikož se snažíme, poskytovat našim klientům ty nejlepší služby, vytvořili jsme službu Dárkový servis. Dárek nejen vyrobíme, ale ho i zabalíme a pošleme vaším jménem na vámi dodané adresy. Zbavíte se tak množství mravenčí práce. Kontaktujte naše obchodníky, kteří s vámi rádi projdou i tuto možnost.

 

PS: Pokud potřebujete oživit interiér vaší firmy vhodnými vánočními dekoracemi, viz naši rubriku Vánoce.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku