Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Reflexní reklamní předměty. Darujte bezpečnost.

Zverejnený

S příchodem podzimu se pomalu, ale jistě zkracují dny. Večery se stávají delšími, a pokud měl člověk během léta chuť vyjít si po práci na procházku, nebo vykoupat se k vodě, podzim toto idylické období končí. V tomto období nelze zapomínat na bezpečnost a to na svou, bezpečnost kolegů a samozřejmě i bezpečnost našich klientů a zákazníků. To vše samozřejmě z altruistických důvodů, ale řekněme si to na rovinu - bez nich by nám byznys nefungoval. V tomto blogu se tedy podíváme na bezpečnost, kterou nám zlepší reflexní prvky, doplňky a oblečení.

 

Reflexní prvky a oblečení na cestách

Než se vydáme na neosvětlenou cestu, uvědomme si alespoň základní fakt. Nejméně bude vidět, pokud budu oblečený v černém. Co ale další barvy? Jak jsou na tom s viditelností? Ještě připomínám, že mluvíme o běžné barevnosti a ne o extrémně světlých nebo tmavých odstínech. Po černé je další méně bezpečnou barvou modrá (Zdroj ibesip.cz). Svítící auto takto oblečeného uvidíte ve vzdálenosti přibližně 18 metrů. Pokud budu oblečený v červené, bude to 24 metrů, ve žluté 37 metrů a pokud budu mít na sobě bílé lněné kalhoty a košilku čerstvě vyprané v nejmenovaném pracím prostředku, tak mě bude vidět už z 55 metrů. Jak vidíte na výběru barvy oblečení záleží a není to jen věc módy :)

 

 

Reflexní vesta - viditelnost 200 metrů!

Mít zářivě čisté oblečení je sice preventivní prvek pasivní bezpečnosti na silnicích jako pro chodce, tak i pro cyklisty, ale nedá se to srovnat s reflexní vestou. Pokud ji máte na sobě, tak jste také v noci viditelný až na vzdálenost 200 metrů. Na takovou vzdálenost šofér stihne zaregistrovat objekt na nebo u silnice, a adekvátně zareagovat snížením rychlosti, nebo úpravou směru jízdy. jsem neodolal a udělal jsem si vlastní test. Oblékl jsem se do černé barvy, dal jsem si na sebe i reflexní vestu a natočil jsem demonstrativní video.

 

Reflexní vesty nejen na cesty

Reflexní vesta je praktickým reklamním předmětem nejen ke zvýšení bezpečnosti na silnicích, ale v zaměstnáních, kde je kvůli bezpečnosti vyžadována dostatečná viditelnost. Příkladem jsou stavby, kde doporučujeme hledat vesty s certifikátem ISO. Například takovou vestu nebo bezpečnostní vestu Core. Reflexní oblečení najdete u nás v eshopu v rubrice reflexní oblečení.

 

Reflexní doplňky

Zlepšit bezpečnost chodců, cyklistů, zaměstnance, nebo dětí je jistě záslužný čin. Velký výběr reflexních reklamních předmětů, vám umožní zvolit ten správný pro vaši cílovou skupinu. Jedním z nejpopulárnějších reflexních reklamních předmětů je reflexní proužek, kterému sekundují různé blikající náramky na nohu nebo ruku, které jsou vhodné zejména pro aktivní sportující lidi.

Děti ve školkách a na prvním stupni ZŠ chrání například taková dětská bezpečnostní sada reflexních doplňků, nebo i praktická svítilna s odrazkou na aktovku nebo baterka jako přívěsek.

S reflexními prvky najdete v naší nabídce i deštník, čepice, nebo i ledvinku, a mnoho jiných doplňků.

 

Chcete-li ukázat, že vaší společnosti záleží na bezpečnosti, určitě doporučujeme i potisk reflexních doplňků vašim logem.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku