Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Diáře 2021. Jaké si vybrat?

Zverejnený

Diář je fantastický vynález. Umožňuje psát poznámky chronologicky, protože je to diář a ne jen nějaký obyčejný zápisník. Z toho vyplývá, že diář je určen těm lidem a pro takové profese, kde je třeba zaznamenat nejen myšlenku, ale také přesný čas, nebo datum. Přestože dnes již existují elektronické diáře a můžeme si stáhnout obrovské množství takových aplikací přímo do mobilu, skutečný diář má stále své místo a důvod k existenci. Je po ruce, rychle se do něj zapisuje a stejně rychle se v něm i orientuje.

Přemýšleli jste nad praktickým diářem? Ano nebo ne? V rozhodování by vám mohl pomoci tento blog.

 

Jaké typy diářů známe?

Papírové diáře

Klasický diář je kreativní. Umožňuje svému uživateli vlastní přístup k zaznamenávání poznámek. Nehrozí riziko technické závady, nebo toho, že mu dojde energie. Dělají se v mnoha rozměrech, ale základní dva rozměry, resp. typy jsou kapesní diáře a kancelářské diáře. Samozřejmě, můžete si vybrat z mnoha materiálových variací a netřeba zapomenout ani na samotnou logiku uspořádání dní, či měsíců.

 

Elektronické diáře

Elektronické diáře známe jako počítačové programy, ale také jako mobilní aplikace. Výhodou elektronických diářů jsou například synchronizace termínů s kolegy, nebo automatické připomenutí událostí.

 

Týdenní diář

Na listu nebo dvoj-listu je soustředěn celý týden a vy tak máte výborný přehled o tom, co vás v daný týden čeká. Je ideální na plánování schůzek. Pokud potřebujete zaznamenat více dat, podíváte se po denním diáři.

 

Denní diář

Denní diář má každý den na zvláštní stránce. Pro mě osobně je to ta nejpraktičtější podoba diáře. Jelikož mám v průběhu dne vždy několik úkolů, které většinou vyžadují ještě poznámky, vím se v něm snadno orientovat. Za sebe mohu říci, že se mi osvědčil systém, že vždy ráno se podívám, jestli mi náhodou nezůstala nedořešena úloha z předchozího dne a dopíšu ji na začátek nového dne. Můžete být jakýkoli prokrastinátor, ale vlastnímu tlaku na vyřešení úlohy nedokážete vzdorovat.

 

Jaký potisk zvolit?

Jak jsme si ukázali na typech diářů, vyrábějí se v různých velikostech. My lidé, jako estetické tvory samozřejmě bažíme po pěkných věcech, příjemných na dotek. Diář je předmět, který máme denně v rukou, otáčíme ho, listujeme v něm, překládáme z tašek na stoly a zpět. Je opravdu velmi důležité, aby materiál, ze kterého je diář vyroben, nám byl i příjemný a pokud je to možné, i pěkný. Vždyť si jen vzpomeňte, kolikrát jste vybrali diář na setkání s obchodním partnerem či klientem. Je to jeden z velmi sofistikovaných reklamních předmětů. Podle zvoleného materiálu hovoří o svém majiteli nejednu informaci. Diář s koženou obálkou je ten luxusnější a navíc velmi praktický díky snadné údržbě. Totéž říká takový diář i o svém majiteli. Stejně jako diář z ekologických materiálů, nebo recyklovaných materiálů hovoří o člověku, že mu záleží na životním prostředí.

Právě od toho, jaký materiál zvolíte, záleží jaký druh potisku se na něj hodí.

  • Na kožený povrch se hodí ražba, ale i laserové gravírování. Vaše logo nebude křičet do světa, ale decentně podtrhne vaše postavení a serióznost vaší společnosti.
  • Na dřevěný, ale i papírový povrch se hodí UV potisk. Povrch se nejdříve potlačí digitálním tiskem a následně vystaví působení UV záření, které stabilizuje barvu a ta tak vydrží velmi dlouho.
  • Papírový nebo plastový povrch diáře víme potlačit i technologií tampónový potisk. Je to jedna z nejpopulárnějších technologii potisků.
  • Některé diáře se vyrábějí s plátěným obalem. Tehdy je vhodné sáhnout po sítotisku. Je to mimořádně trvanlivý druh potisku a je vhodný i na větší plochy.

 

{rgx:save:0}

 

Diáře na míru

Máte vlastní představu o tom, jak by měl vypadat váš nový diář? Může se stát, že žádný diář v nabídce nevyhovuje vašim požadavkům. Právě proto si u nás víte objednat diář podle vašich specifických požadavků. Můžete chtít různé rozměry, materiály, barvy a například i to, co má být v diáři uvnitř. Zde se představivosti meze nekladou a my vám pomůžeme, aby se vaše nápady staly skutečností.

 

{rgx:save:1}

 

Investice, která se vyplatí

Pokud už se rozhodnete pro jakýkoliv diář pro rok 2021, pamatujte, že je to jeden z nejlepších reklamních předmětů. Diář bude hrdě nosit logo vaší společnosti, plnit svou praktickou funkci a vaši zaměstnanci, nebo obchodní partneři s ním budou v kontaktu každý jeden den. Investice do správného diáře se jednoduše vyplatí.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku