Dobroty z masa

Najdete zde tradičně upravené masa. Inspirací byly původní recepty ze starých kuchařských knih, které jsou mírně pozměněny pro dnešní dobu. Ochutnejte je a užijte si nový rozměr chutí.

24 Nalezených produktů

Pečená křepelka s divokým kořením

Objevte křepelku upravenou podle tradičního receptu z hájovny, kde se občas naskytla příležitost vychutnat si tuto delikatesu. Křepelky, ale i koroptve, bažanti, nebo sluky se pekly na slanině se zeleninou, s divokým kořením. Je skvělá podávána za tepla na zelenině, i za studena jako delikatesa k vínu.
Bezlepkový výrobek.
Složení: Celá pečená křepelka 76% (průměrně 160g v surovém stavu), cibule, mrkev, celer, červené víno, vepřový bůček zauzený, jedlá sůl, pepř
Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Pstruh na másle, pošírovan

Pstruh duhový, odloven z čistých vod pohoří Jeseníků, z pstruhárni v našem okolí. Používáme výhradně čerstvé pstruhy, které vaříme v páře, doplní lžičkou propouštěného másla a zlehka opepříme. Tato delikatesa se dá konzumovat za studena s pečivem nebo ohřátá, s bramborovými přílohami, zeleninou apod.
Bezlepkový výrobek.
Složení: pošírované filety z čerstvých pstruhů duhových (92% v čerstvém stavu), propuštěné máslo (7,5%), jedlá sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Kachní foie gras s kapkou koňaku

Kdysi se husy a kachny chovali snad v každé chalupě - kvůli masu, peří a tuku. Z dobře vykrmených ptáků pak získávaly takové krásné světlé pečeně jemné chuti. U nás se na tuto delikátní pochoutku trochu zapomnělo, ale trebarz ve Francii je to stále velmi vyhledávaná a ceněná delikatesa. Játra marinujeme v koňaku a tepelně upravujeme přímo ve skleněné nádobě.

Bezlepkový výrobek.

Složení: Játra ze speciálně vykrmovaných kachen 98%, koňak Hennessy V.S. 1,2%, sůl

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Kachní stehna ve vlastním tuku pečené

Kachní stehýnka pro Vás nejdříve pečeme s kmínem. Tuk, který je pod kůží se postupně rozpouští a tím pak stehýnka během pečení poléváme. Pak je po dvch vloží do sklenic a zalijeme tukem a výpekem.
Bezlepkový výrobek.
Složení: Kachní stehna 2ks (ČR, průměrně 620 g před tepelnou úpravou), jedlá sůl, kmín
Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Kapr cibuliak

Představte si řádně nakorenené porce kapra na cibulce, zalité pivním mokem a vše zvolna pečené, se pivo téměř vyvaří. Svalových kostí, tzv. vidliček, se bát nemusíte, jsou změklé a rozpadají se podobně jako u sardinek v oleji.
Složení: Český kapr 76%, cibule, pivo 4%, jedlá sůl, pepř
Alergeny: ryby, lepek

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Hovězí maso na drceném pepři

Klasická úprava hovězího masa, které je ozvláštněné chutí čerstvě drceného pepře. Vlivem speciálně navržené sterilizáice je maso šťavnaté s příjemně aromatickou chutí. Tento produkt neobsahuje lepek.
Bezlepkový výrobek.
Složení: hovězí maso (ČR) 93%, lyžca vody pro lepší šťavnatost, černé koření 1%, sůl

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
reklamní předměty
Vepřové maso v skutečně vlastní šťávě 130g

Vepřové jak být - obsahuje 99% kvalitního masa. Jen nemleté Vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilizace, nepřidáváme žádnou vodu. Tento produkt neobsahuje lepek.
Bezlepkový produkt.
Složení: Vepřové maso 99% (ČR), jedlá sůl
Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Vepřové maso v skutečně vlastní šťávě 210 g

Vepřové jak být - obsahuje 99% kvalitního masa. Jen nemleté Vepřové maso a soli tak akorát. Maso pustí šťávu během sterilizace, nepřidáváme žádnou vodu. Tento produkt neobsahuje lepek.
Bezlepkový produkt.
Složení: Vepřové maso 99% (ČR), jedlá sůl
Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Vepřové maso z udírny uzené bukovým kouřem

Uzené vepřové maso bez dusitanové solí, vyuzené klasickým způsobem na bukovém dřevě.
Bezlepkový výrobek.
Složení: Uzené vepřové maso ČR (90% ped uzením - vepřové maso, jedlá sůl, přírodní dým), Solný nálev (sůl, voda)

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Danielia paštika s divokým kořením

Daniel byl považován za královskou lovnou zvěř chovanou v mnoha panských oborách. Nyní se vyskytuje celkem hojně i ve volných revírech. Má vynikající, chuťově výrazné maso podobné jelenímu. V naší paštice jsme dance zkombinovali s divokým kořením, bylinkami a lesními houbami. Doporučujeme ochutnat společně s výraznějším červeným vínem.

Bezlepkový výrobek.

Složení: Maso daniela 51%, Bravový podbradek, cibule, červené víno, uzené maso (vepřové maso, sůl, dím), celer, mrkev, jedlá sůl, sušené pravé hřiby, koření 0,4%

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Jehněčí pečeně

Ovce byly odpradávna chována v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva, nejběžnějšími úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Připravili jsme pro Vás tuto delikatesu, která získává jemné aroma díky pácovaniu v zelenině a koření.
Bezlepkový výrobek.
Složení: Jehněčí pečené maso (ČR) - záda, stehno, rameno (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Srnčí paštika s portským vínem

V hájovně a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. V starých recepturách se často kombinuje se sladkým vínem. Dovolili jsme si tedy vytvořit hrubě mletou paštiku s přídavkem portského vína, které dodává paštice nezaměnitelnou chuť.
Bezlepkový výrobek.
Složení: srnčí maso (52%), vepřové maso, zelenina (cibule, mrkev, celer), portské víno (2,4%), jedlá sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Paštika z grilovaného kuřátka

Chuť grilovaného a dozlatova upečeného kuřátka asi nemusíme nikomu popisovat. Ale představte si, že jsme z takové dobroty vytvořili originální paštiku. Vynikající směs grilovacího koření, podle naší receptury, dodává této paštice ojedinělou chuť. Vše je podpořeno vinnou redukcí, která ještě více zušlechťuje výsledný chuťový dojem.

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Jelenia paštika s brusinkami

Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa s brusinkami je skutečnou lahůdkou pro znalce a milovníky zvěřinových specialit.
Bezlepkový výrobek.
Složení: Jelení maso 51%, vepřový podbradek, zelenina (cibule, mrkev, celer), červené víno, brusinky 3%, cukr, pepř, jedlá sůl

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Játrová paštika s restovanou cibulkou

Játrová paštika v panském stylu - zabijačkové hrubě mletá paštika z vepřové jater, do které přidáváme pořádnou porci cibulky, restované na vepřového sádla.
Bezlepkový výrobek.
Složení: vepřové maso (ČR), vepřová játra 30%, cibule 18%, uzené maso (bez přidaných rýchlosolí), paštikové koření, jedlá sůl

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Králičí paštika

Lahůdková záležitost - pečený králík, trošku vepřového masa, čerstvá zelenina, sůl a pepř. Neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Používáme čerstvé králičí maso z českých chovů.
Bezlepkový výrobek.
Složení: králičí maso 72%, vepřové maso, zelenina (mrkev, celer, cibule), sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Paštika z divočáka na červeném víně

Paštika je provoněná divokým kořením a jalovcem, je dobře roztíratelná.
Bezlepkový výrobek.
Složení: maso z divočáka (51%), vepřové maso, červené víno (4,5%), cibule, mrkev, celer, sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Kachní paštika s jablky

Paštika z kachního masa a kachních jater, doplněná o jablíčka s restovanou cibulkou.
Bezlepkový výrobek.
Složení: kachní maso 60%, kachní játra 17%, brvčové maso, jablka, cibule, jedlá sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Staročeská nádivka pečená ve sklenici

Tradiční nádivka z čerstvých rohlíků, našeho uzeného masa bez rýchlosoli, šlehaných vajec a zeleniny. Běžně se plní do kuřat před pečením a co se nevejde, se peče společně s masem. V období Velikonoc se peče jen tak, samotná, a když už roste mladá kopřiva a první jarní bylinky, vše se naseká a přidá do směsi. Tu naši jsme upekli přímo ve sklenici, a tak vznikla taková slaná bábovka. se snadno vyklopit a nakrájet na kolečka jako ubrouskový knedlík. Nádivka je výborná za studena i za tepla (k listovému salátu, s kyselou okurkou, ale také jako příloha k pečenému masu, nebo ke grilovanému kuřeti). Nádivku můžete ohřát přímo ve sklenici v troubě na 180 ° C / 10minut, nebo v mikrovlnce 1,5 minuty na plný výkon.
Složení: Rohlíky, mléko, zauzenou vepřové maso, vejce, cibule, mrkev, špenát, jedlá sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Zapečený tvarôžtek na vepřové paštice

Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků. Dobře zralý tvarôžok jsme položili na paštečku a zapekly přímo ve skleněném poháru. V každé sklenici je skutečně jeden celý tvarôžok, který dodává výrobku nezaměnitelnou, typickou chuť. Regionální specialita, konzerva.
Bezlepkový výrobek.
Složení: vepřové maso 43% (podbradek a plec), cibule, uzené vepřové maso, vepřová játra, Olomoucký tvarôžtek 1ks, 15% (tvaroh, jedlá sůl, mlékárenský kultury, voda), paštikové koření, jedlá sůl.
Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Pečený králík s vepřovým bůčkem

Kousky králíka a vepřového bůčku, naložené ve voňavém koření a upečené dozlatova společně s cibulkou a s kořenovou zeleninou.
Bezlepkový výrobek.
Složení: králičí maso 62%, vepřový bůček 25%, cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, pepř

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Dárková kazeta 2 ks produktů

Džem z lesních brusiníc 175g, srnčí paštika 130g.

Bezlepkový výrobek.

Farba: ruzní barvy
Potlač: Potisk na poptávku
Duo džemů

Džem z červeného rybízu 175g, smrkové výhonky 175g

Bezlepkový výrobek.

Farba: ruzní barvy