Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Kalendáře 2021 jsou už tady!

Zverejnený

Věděli jste, že kalendář a svátek v něm mají nejen lidé, ale i psi a kočky? Těžko předpokládat, že se v něm tihle domácí mazlíčci vyznají. My se v kalendářích vyznáme a víme, že ty nejkrásnější kalendáře si víte koupit přes léto. V září bude už nabídka kalendářů omezená, protože mnoho z nich bude prodáno. Naše první rada tedy zní, kalendáře na další rok objednávejte v létě.

Kalendář si vybírejte podle toho, komu bude určen. Položte si otázky:

  • Komu poslouží a bude se na něj každý den spoléhat?
  • Je kalendář určený vašim zaměstnancům nebo klientům?

Na základě toho si vyberete správný typ kalendáře.

 

Typy kalendářů

 

Stolní kalendář

Klasické Áčko, které najdete na většině pracovních stolech v kancelářích. Jeho výhodou je, že je stále po ruce a dá se do něj zapisovat. Vaše logo se tak stane součástí života v kanceláři na celý rok.

 

Nástěnný kalendář

Nástěnné kalendáře se vyrábějí ve všech možných rozměrech. Slouží pro rychlé zorientování se v datech. Plní nejen praktickou funkci, ale mají za úkol i zkrášlení interiéru. V tomto jsou právě nástěnné kalendáře úžasné, protože nabízejí kopu grafických variací a témat. Každý si vybere. Navíc, tyto kalendáře jsou na očích nejen zaměstnancům, ale i návštěvám. Je to skvělý dárkový a reklamní předmět.

 

Plánovací kalendář

Plánovací kalendář může mít různé podoby. Důležité je to, aby se do něj dalo zapisovat. Někdy je v podobě ročního kalendáře, kde si umíte zvýraznit důležitá data, jindy má podobu stolního kalendáře s daňovou tématikou, nebo na sebe vzít podobu podložky s mapou. Dá se vyhrát s jeho tvarem, barvou, umístěním loga, ... Může se stát nepostradatelným pomocníkem na mnoha stolech u vás ve firmě, nebo u vašich obchodních partnerech.

 

Tříměsíční kalendář

Jeho výhodou je přehled o současném, předchozím i příštím měsíci, a tak můžete plánovat dopředu, nebo zavzpomínat na předešlé aktivity. Možná byste to nečekali, ale právě tento druh kalendářů se rozprodá nejdříve. Na tento kalendář se dívá velmi často a proto je vhodný na decentní potisk logem společnosti.

 

Když už víte, jaký typ kalendáře chcete, je dobré vědět, že existuje nespočet témat, které mohou být použity pro váš nový kalendář. Abyste věděli zorientovat přinášíme vám malý přehled. Vězte ale, že témat je mnohem více a pokud i nenajdete to co hledáte na naší stránce, určitě se ozvěte našim obchodníkům, protože ti pro vás udělají i nemožné :)

 

Obrovský výběr témat pro kalendáře

 

Stolní kalendář - Manager Green

Pokud máte možnost, sáhnete po ekologičtějším produktu? Naše zkušenosti ukazují, že lidé chtějí používat ekologické produkty. Záleží jen na tom, zda mají možnost výběru. Proto jako první kalendář v dnešním newsletteru nabízíme právě ekologický stolní kalendář z recyklovaného papíru. Ukažte, že jste zodpovědná společnost, které záleží na naší společné budoucnosti.

{rgx:save:0}

Stolní kalendář - Motorky 2021

Motoristické kalendáře patří mezi ty nejprodávanější kalendáře. Důvod je jednoduchý. Muži se rádi dívají na motorky a auta. Takový kalendář dostane své čestné a viditelné místo v každém mužském kolektivu. Nezapomeňte, že každý kalendář může být doplněn o vaše logo. Vyberte si ten správný kalendář za pomoci našich ochotných a zkušených obchodníků.

{rgx:save:1}

 

Výběr z kalendářů pro rok 2021

 

   {rgx:save:2}   {rgx:save:3}   {rgx:save:4}   {rgx:save:5}   {rgx:save:6}   {rgx:save:7} 

   {rgx:save:8}   {rgx:save:9}   {rgx:save:10}    {rgx:save:11}   {rgx:save:12}   {rgx:save:13} 

   {rgx:save:14}   {rgx:save:15}   {rgx:save:16}   {rgx:save:17}   {rgx:save:18}   {rgx:save:19}

Ulítlé kalendáře

{rgx:save:20}   {rgx:save:21}

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku