Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Zažeňte žízeň vlastním nápojem s potiskem

Zverejnený

Zažeňte žízeň návštěvě a potencionálním klientům vašim vlastním. Rozdejte svou reklamu a zároveň si někdo může vychutnat svěží nápoj. Líbí se vám tato myšlenka? Tak čtěte dál!

Navrhněte si nápoj dle vašeho gusta

Zaujmite nápojom, ktorý bude mať moderný, tradičný, veselý, vlastne akýkoľvek dizajn. Vaša firma ho môže využiť na konferenciách, školeniach, výstavách. festivaloch alebo len tak rozdať na vlakovej stanici. Dizajnový obal nápoja môže zaujať a aj zahasiť smäd vašich zákazníkov.


Ochucené nápoje připravovali již staří Řekové a Římané. Později se dostali do povědomí široké mase lidí a dnes můžete mít vlastní nápoj, na kterém bude vaše značka i vy!

{rgx:save:0}{rgx:save:1}

Proč mít vlastní nápoj

Pokud byste chtěli něco na nakopnutí tak si vyberte energetický nápoj nebo kávu. Pokud byste chtěli uhasit žízeň tak chlazené 12° pivo žádného čecha neurazí. Pro fajnšmekry je v nabídce lahodné Prosecco nebo višňový Cider. Jakýkoliv nápoj si vyberete, vězte, že zaujmete a možná ten váš obal se stane stojanem na pera, nebo jen tak jako výstavní kus, protože se bude někomu jednoduše líbit.

Pitný režim je velmi důležitý hlavně v letním měsících. Je dokázáno, že již ztráta 2% vody z těla způsobuje dehydrataci, bolesti hlavy, malátnost a poruchy soustředění a koordinace. Nenechte proto své zákazníky žíznivých a nabídněte jim stolní vodu s vlastním potiskem v plastové láhvi. Určitě myslete i na své kolegy a nechte pár lahví v kanceláří a ve společenských prostorách, kde s velkou pravděpodobností zaujmou i firemní návštěvy.

{rgx:save:2}

Využijte skvělou možnost jak zaujmout a vyberte si z nabídky hravých chutí alkoholických a nealkoholických nápojů ve skleněné nebo plastové láhvi či v plechovce. Design podle vašich představ vám rádi vytvoříme.

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku