Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Překvapte originálním dárkem, ze kterého je doslova cítit historii!

Zverejnený

Vůně kůže a papíru své kouzlo a pokud patříte mezi ty, kteří stále upřednostňují psaní poznámek do sešitů, tak zbystřete pozornost.,

Představujeme vám absolutní novinku v našem portfoliu reklamních předmětů: Notesy s koženým obalem!

Při výrobě kožených notesů byly použity raznice, které jsou jedinečným dědictvím po uměleckých knihařů. Notesy mají uzavírání s historickou ražbou na kůži. Ražba je velmi stará technologie, pocházející od kovorytcov, kteří ji využívali na značení mincí a jiných drobných předmětů. Do 20. století se raznice vyráběly ručně, rytím do kovu. V dnešní době se na výrobě raznic podílejí CNC frézy nebo lasery.

Nádherné kožené notesy, z nichž je doslova cítit historii a tradiční řemeslo, jsou nepochybně jedním z nejoriginálnějších dárků, které můžete předat svým obchodním partnerům nebo zaměstnancům. Víme je vyrobit na míru, dle přání klienta.

{rgx:save:0}        {rgx:save:1}

Když obdarovat, tak ve velkém stylu!

Další vychytávky z dílny historických předmětů, pro kterou byste měli zbystřit svou pozornost, jsou decentní dárkové kazety ve tvaru knihy s místem na láhev. Garantujeme vám, že každý důležitý klient ocení vaši kreativitu, a po otevření "falešné" knihy bude ohromen.

{rgx:save:2}

Tyto originální reklamní předměty jsou velkým magnetem pozornosti vašich současných, ale i budoucích zákazníků. Odliší vás od konkurence a vaše značka se vryje do paměti každého.

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku