Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Zacilte na technologické nadšence!

Zverejnený

Chcete investovat do reklamních předmětů efektivně a zacílit na vaši technologickou cílovou skupinu, která používá na denní bázi (někdy i minutové) mobily a počítače? Zkuste doplňky k mobilům a tabletům a uvidíte, že Vaši klienti a obchodní partneři si nezapomenou vzpomenout v té správné chvíli právě na vás. .

Proč jsou doplňky k mobilům a tabletům skvělým reklamním předmětem?

Na výběr je obrovské množství různých zlepšováků a praktických pomocníků. Vaše logo tak nezapadne prachem a bude navždy spojovat s originálním dárkem.

Určete si svou cílovou skupinu

Zacilte správně na cílovou skupinu, pro kterou je reklamní předmět určen. Nejprve si zodpovězte, zda se reklamní předmět stane dárkem pro klienta, nebo to bude dar pro obchodního partnera. Tomu přizpůsobte i úvahu o cenové hladině v níž se chcete orientovat. Zpravidla platí, že klientům dáváme malé dárky, například jako odměnu za objednávku. Tyto dárky mají způsobit dva efetky:

  • První je příjemné překvapení, čímž se naváže bližší vztah s klientem.
  • Druhým efektem je neustále se připomínání díky praktickému reklamnímu předmětu. Zvyšuje se tak pravděpodobnost, že klient u vás nakoupí nebo využije vaše služby při nejbližší příležitosti znovu.

Pokud potřebujete dárek pro svého obchodního partnera, zkuste nešetřit a darujte mu něco hodnotného, co využije při své práci. Může to být praktická powerbanka, USB klíč, ale také kvalitní stojan na mobil. Tyto předměty víme krásně potisknout a zvýšit tak vaši hodnotu v očích vašich obchodních partnerů. Pokud se ozvete našim obchodníkům, určitě Vám budou vědět přinést nebo vyfotit a poslat ukázky prestižních reklamních předmětů u nichž je v podstatě nezbytný instatní wow efekt.

Inspirujte se

Jelikož mobily a tablety máme skoro všichni, stávají se doplňky k ním ideálním dárkem, nebo pozorností a to bez ohledu na věk, vzdělání nebo nákupní zvyklosti. Uveďme si pár příkladů.

  • V letních dnech je skvělým doplňkem mini ventilátor, který se přes usb připojuje k mobilu, nebo k tabletu. To ocení všichni a vaše logo na takovém ventilátoru bude určitě spolehlivě plnit svou propagační funkci.
  • Audio doplňky k mobilům a tabletům potěší nejen audiofily, ale všechny, kteří tráví čas na cestě do práce v autobusech či chůzí. Sluchátka jsou vhodným dárkem pro ty, kteří pracují v open office, ale ocení je i ti, kteří dělají z domu.
  • Mezi levné a praktické reklamní předměty patří i stojánky na mobily a tablety. V nabídce jsou levné, které plní jen tu jednu základní funkci stojanu, ale mnozí techničtí nadšenci jistě ocení i stojánky s bezdrátovou nabíječkou, či s dotykovým perem. Ženy nadchne skládací stojánek na mobil se zrcátkem a hadříkem.
  • Pokud chcete oslovit, nebo obdarovat kurýry, řidiče, určitě se zamyslete nad doplňky k mobilům a tabletům, které najdou své místo v autech. K dispozici jsou různé nabíječky, praktické kabely či držáky na mobily.
  • Chcete zaujmout? Vaše logo se může stát součástí i originálních a užitečných doplňků k mobilům jako jsou čočky na kameru, které umožní fotit panoramatické záběry. Jelikož fantazii se meze nekladou, skvělým dárkem může být i solární nabíječka ve tvaru květiny.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku