Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Víte jak oslovit cestovatele?

Zverejnený

Skoro všichni trávíme nějaký ten čas na cestách, chodíme na výlety či dovolené. Pokud je vaše cílová skupina často na cestách, tak si přečtěte tento blog a možná zjistíte, jak zlepšit svůj vztah s klienty, nebo i s obchodními partnery. Cestovní reklamní předměty jsou totiž praktické a to je jedna z nejdůležitějších vlastností reklamních předmětů. Najdete zde různé zajímavé reklamní předměty jako digitální váha na zavazadla, náramek proti komárům, visačka na zavazadla, cestovní polštář, cestovní zubní kartáček, šitíčko, cestovní eko příbor, souprava na čištění bot, či univerzální adaptér s USB nabíječkou.

Znáte dobře vaši cílovou skupinu?

Nejdříve si zodpovězte základní otázku "Kde se nachází můj zákazník či obchodní partner?". Kde tráví svůj volný čas? Odpovědí na tyto otázky by měla být užší představa o prostředí ve kterém se nachází a právě tam vstupují na scénu reklamní předměty, které budou mít za úkol zpříjemnit čas, nebo stát se praktickým pomocníkem. Široké spektrum cestovních potřeb umožňuje, abyste svou reklamou potištěnou na cestovním předmětu oslovili právě tu vaši cílovou skupinu. Stanete se tak součástí jejich denno denní rutiny, nebo součástí jejich výletů a zážitků.

Zpříjemněte cestování na obchodní schůzky

Drobností, které potěší všechny zaneprázdněné podnikatele a manažery je nepočítaně. Cestovní potřeby, které zpříjemní chvíle v autě, či v letadle určitě najdete v našem eshopu v kategorii cestovní potřeby. Správným zacílením dosáhnete to, že si váš obchodní partner darovaný předmět s vaším logem oblíbí a bude ho skutečně i využívat. Jeho pozitivní asociace právě s vaší společností se tím pádem může stát tím rozhodujícím faktorem při uzavírání vašeho dalšího společného obchodu.

Vaše logo na toulkách světem

Pokud chcete obdarovat vaše dobré zákazníky, nebo klienty za větší objednávku, nemusíte utrácet celý majetek. Pro prokázání vaší vděčnosti, protože právě díky vašim zákazníkům se vašemu byznysu daří, často stačí drobnost, která vás bude připomínat na toulkách světem. Visačka na zavazadla, náramek proti komárům, nebo i mini šicí sada, se stanou součástí cest, výletů a dovolených.

Pokud máte cestovní kancelář či podnikáte v hotelnictví, volba reklamních předmětů právě z této kategorie Cestovní potřeby se stává vaším favoritem. V této kategorii si ale určitě vyberou vhodné reklamní předměty i podnikatelé z jiných odvětví.

Cestovní potřeby jako merch

Zajímají se vaši fanoušci na sociálních sítích o cestování? Nabídněte jim ve vašem eshopu merch v podobě vychytávek na cesty. Vybírejte kvalitní a originální předměty a odlište se od jiných. Vaši fanoušci to jistě ocení.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku