Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Vánoce začínají na marketingovém oddělení dříve.

Zverejnený

Věděli jste, že…
Vánoce jsou tu o necelé tři měsíce? Může se to zdát dlouho, ale zejména ti na marketingových odděleních firem, by již měli zbystřit pozornost a napřímit se na to, jak podpoří obchodní oddělení svých firem. To platí nejen pro ty z B2B, ale také B2C segmentu. Nechejte se tedy inspirovat v prvním vánočním blogu této sezony a podívejte se na reklamní předměty, které zprostředkují vánoční atmosféru v každé firmě.

 

Vánoční hrnečky

{rgx:save:0}
Nejlépe je spolu dvěma, jako těm hrnečkům. Hrnečky s vánoční tematikou ve stylové krabičce se šňůrkou potěší nejednoho klienta při připíjení si vánočním punčem. Tento týden je tato souprava v akci. Při objednávce 40-ti hrnečků (40 ks krabiček) získáte slevu až 30%.
 

Vánoční přání s utěrkou na brýle

V naší nabídce najdete kopec originálních vánočních přání. Kreativní přání s grafikou po obou stranách a dřevěným vánočním stromečkem, nebo s ozdobou a stuhou na zavěšení na vánoční strom. V posledních letech jsou stále více populární přání, která nabízejí i praktická využití nejen v období Vánoc, ale také v průběhu celého roku. Takovým přáním je i vánoční pohled s utěrkou na brýle. Samozřejmá je personalizace pohledu a potisk utěrky.
 
 
 

Vločka - ozdoba na stromeček

Firmy ve svých prostorách v průběhu vánočních svátků častokrát ozdobují vánoční stromeček. Dekorativní vločky z dubové dýhy dají stromečku, dokonce i tomu umělému, nádech přírody a gravírované logo zase punc reprezentativnosti. Ozdobte svůj stromeček svým originálním logem.
 

Vánoční svíčka s potiskem XAPES

{rgx:save:3}
Svíčka dotváří sváteční vánoční atmosféru. Staňte se součástí pohodových chvil i vy. Nechejte si potisknout svíčku vaším logem, anebo přáním krásných svátků. UV LED tisk jedné strany svíčky je už v ceně. Více informací najdete po kliknutí na detail produktu.
 

Vánoční světélka MILKY WAY

{rgx:save:4}
Co by to byly za Vánoce, bez vánočních světélek. Dvacet světélek ve tvaru hvězdy vyčaruje sváteční atmosféru v každé kanceláři.
 
 
 
 
 
 
Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku