Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Vánoční zástěra s potiskem

Zverejnený

Vánoční zástěra, vánoční dárek 

Vánoce jsou časem pohody a časem pro rodinu, avšak každoroční panika ohledně vánočních dárků postihuje velkou většinu populace. Jak najít ten správný dárek? Bude tento produkt vhodný? Co dát zaměstnancům? To jsou všechno otázky, které si pokládá spousta lidí, a proto se pojďme podívat na to, jak vhodná je zástěra jako vánoční dárek. 

Naše zástěry jsou v různých barvách, materiálech, střizích, ale i s odlišnými potisky. Jelikož zvládneme mnoho různých technik, díky kterým tiskneme, tak je důležité si vybrat dle vašich preferencí a specifik. Pokud si však nejste jistí, tak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojit v online chatu, kde vám rádi poradíme. 

Velkou výhodou našich zástěr je rozmanitost tisku, jelikož si můžete vybrat z transferu, digitálního transferu, sítotisku či výšivky. Každá technika nabízí jiné výhody a vzhled, proto pokud si nejste jistí výběrem techniky, můžete se podívat na naše články o tiskových technikách, nebo se s námi spojit. 

Inspirujte se zástěrami, které jsme vyrobili pro naše klienty:

Pracovní zástěra, pracovní oděv

Zástěra je jako pracovní oděv už taková klasika, avšak nejčastěji je spojována s kuchaři a pekaři, avšak její využití je mnohem pestřejší. Například kováři, skláři, automechanici, zahradníci, kutilové a mnozí další. Tohle je jen kapka v moři, a proto je zástěra skvělým dárkem, který nejen potěší, ale bude i velice praktický. 

Zástěry se využívají i ve výtvarných odvětvích, kdy je využívají artisti nebo třeba umělecké školy a kurzy. Proto pokud máte podnik či firmu, kde by se zástěra mohla hodit, tak rozhodně neváhejte. Vaši zaměstnanci budou rádi, že nemusí špinit své oblečení, nebo si každý den měnit pracovní úbor a vy tak máte reklamní produkt, který si můžete nechat personalizovat. 

Marketingové využití zástěr s potiskem                         

V následujících bodech vám vypíšeme ty nejdůležitější a nejzajímavější marketingové využití.        

  1. Branding. To znamená, že zástěry s potiskem vám poslouží jako efektivní nástroj pro propagaci vaší značky a zvýšení povědomí o identitě značky a její rozpoznatelnost.
  2. Reklamní nástroj (předmět). Jak už jsme výše zmínili, tak zástěry slouží jako reklamní plocha hlavně díky své velikosti. Také by se dalo říct, že lidé, kteří například v podniku pracují a mají na sobě zástěru s potiskem, tk slouží jako “živá chodící reklama”.       
  3. Zaměstnanecká identita. Pracovní zástěry s potiskem mohou sloužit jako součást firemního oblečení pro zaměstnance v různých odvětví (restaurace, kavárny, obchody, hospody atd.). Díky tomu posílíte firemní identitu a docílíte jednotný a profesionální vzhled.           
  4. Propagační dárek. Zástěry můžete využít také jako reklamní dárek, který můžete rozdávat na veletrzích, akcích nebo jako součást marketingových kampaní. Tímto způsobem jistě získáte pozornost a zároveň darujete praktický předmět vhodný do každé domácnosti.          
  5. Diferenciace od konkurence. Použitím zástěr s potiskem může pomoci vašemu podniku odlišit se od konkurence. Vytvoříte tím unikátní design nebo sdělení, které přitáhne zraky a zaujme vaše zákazníky.          
  6. Soutěže a akce. Pokud jste na nějaké akci se svým týmem (například festival jídla) a chcete zaujmout a vypadat sjednoceně, pak jsou zástěry s potiskem ideálním produktem a reklamní předmět právě pro vás. Také pokud pořádáte kulinářské a podobné soutěže, tak můžete soutěžící rozlišit personalizovanou zástěrou s jejich jménem a zároveň vaším logem.        
  7. Merch. Pokud provozujete firemní obchod nebo vlastní e-shop, můžete nabízet zástěry s potiskem jako svůj merch, který zákazníci mohou zakoupit. Tímto způsobem vás vaši fanoušci mohou podpořit a vy tím specifikujete vaši tvorbu, kterou děláte.                

Toto byly jen některé z možností, jak můžete využít zástěry s potiskem v marketingové strategii. Nechte se inspirovat a promyslete si jakou zprávu chcete potiskem na zástěře sdělit.            

Můžete si vybrat vhodný motiv nejen s tématikou vánoc a přidat vaše logo a tím vznikne reklamní plocha, která přitahuje pozornost. 

Pokud budete potřebovat pomoci při výběru materiálu, tak se na nás obraťte, jelikož my víme, že je opravdu důležité zvolit vhodný potisk a materiál při dennodenním používání. Věříme, že budete spokojeni vy i obdarovaní s našimi prémiovými zástěrami z kvalitních materiálů. 

Přejeme vám rodinnou pohodu a šťastné svátky ❤️

Kuchyňská zástěra CARA

Kuchyňská zástěra CARA - Reklamnepredmety
20250 Kč
Detail

Kuchyňská sada SENEFA

Kuchyňská sada SENEFA - Reklamnepredmety
38560 Kč
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku