Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Kalendárium 2024 zdarma ke stažení

Zverejnený

kalendarium 2024 na stiahnutie

Stáhněte si kalendářium zadarmo, nebo si nechte vyrobit vlastní na míru. V článku se zároveň dozvíte, jaké kalendářia existují a jak je využít pro marketingové účely.

 

 

Rok 2024 se pomalu ale jistě blíží a s ním přicházejí nové příležitosti pro propagaci a organizaci do vašich firem, obchodů i prodejen. Reklamní kalendáře se staly číslem jedna v reklamních produktech na nový rok, jelikož jsou praktické a kupují si je i soukromí lidé, kteří hledají produkt, který jim usnadní jejich rozhodování a organizování v novém roce.

V tomto článku se podíváme na druhy kalendářů na rok 2024, a také na marketingovou strategii a výhody prodeje.

Co je to kalendářium

Kalendářium vypadá jako běžný jednostránkový kalendář ve všech jeho formách, ale s tím rozdílem, že kalendářium obsahuje důležité údaje, jako jsou jména, svátky, výročí. Tedy může obsahovat důležité data podle preferencí. Školy vydávají kalendáře s vlastními důležitými daty, jako jsou prázdniny, státní svátky, data vydávání vysvědčení, hromadné akce, či jiné důležité data a výročí v životě školy. Firmy mohou mít v kalendářiach vyznačené důležité legislativní data, svá výročí, nebo celozávodní dovolené. Samozřejmostí, ale samozřejmě s ohledem na formát kalendářia, jsou i jména, či státní svátky."

 

Jak se vyrábí kalendářium?

1. Tvorba kalendářia začíná výběrem vhodného formátu.  Ty nejmenší mají velikost kreditní karty a vejde se do peněženky, jiné se dají zavěsit na stěnu, a ty větší mají formu pracovní podložky a jsou vhodné na rychlé poznámky přímo na stole.

2. Příprava grafického návrhu ve vektorech je dalším nezbytným krokem. Podle požadavků klienta náš grafik připraví profesionální podklady pro tisk kalendářia. Součástí grafického návrhu se tak mohou stát nejen důležitá data, ale i kontaktní informace o společnosti, či grafika v podobě fotografie. Záleží na dohodě a preferenci klien

3. Kalendářium profesionálně vytiskneme, zabalíme a pošleme klientovi. Vzhledem k tomu, že jsme velkoobchod, platí to, že čím větší počet si klient objedná, tím bude výhodnější jednotková cena za výrobu kalendářia.

  

Kalendárium - výborný reklamný predmet

V následujících odstavcích si trochu popíšeme jak se dají kalendáře promovat a jakou variantu reklamy můžete využít, tak se můžete nechat inspirovat, nebo vyzkoušet přímo jeden z našich tipů.

Kontinuální propagace a co to vlastně znamená. Reklamní kalendáře jsou vynikajícím způsobem, jak propagovat svou firmu po celý rok a zároveň poskytnout praktický produkt vaším zaměstnancům, klientům či zákazníkům. Jakmile si jej někdo zakoupí či jako dárek vystaví, tak je kalendář celoroční reklamou na kterou budou lidé koukat každý den, takže se dostanete do podvědomí a může vám to udržet věrné zákazníky.

Praktický a užitečný dar a je kalendář vůbec vhodný jako dárek? Samozřejmě, že ano. Reklamní kalendáře mohou být užitečným darem, který ocení nejen vaši stávající zákazníci, ale také potenciální. Když jim nabídnete kalendář s přidanou hodnotou, například s krásnými fotografiemi, recepty, inspirací a vychytávkami, budou mít lidé o důvod víc si právě váš kalendář vyvěsit na zeď do svých domovů.

Cílený marketing. Rozdávání reklamních kalendářů vám pomůže cílit na určitě a konkrétní skupiny zákazníků. Můžete vybrat kalendáře s motivy, které odpovídají jejich zájmům nebo zaměření jako myslivci, rybáři, milovníci koček, aut či rostlin. Najděte si skupinu či akci na kterou přijdou lidé se společnými zájmy a těm nabídněte tématický kalendář ke koup, i nebo jako dárek.

Celoroční propagace a využití. Reklamní kalendáře mají jedinečnou výhodu dlouhodobé expozice, jelikož je lidé využívají celý rok. Oproti jiným reklamním materiálům, které se často rychle vyhodí, opotřebují nebo rozbijí, kalendáře zůstávají na očích po celý rok bez známky opotřebení a s minimální pravděpodobností zničení. To znamená, že vaše značka bude neustále přítomna v okolí zákazníků, což může vést k vyšším prodejům nebo loajalitě zákazníků.

Reklamní kalendáře jsou výkonným nástrojem pro propagaci a organizaci. Investování do reklamních kalendářů na rok 2024 je skvělým způsobem, jak udržet svoji značku přítomnou po celý rok a zvýšit svou viditelnost mezi zákazníky. Kombinace praktického daru s cíleným marketingem a dlouhodobou expozicí přinese výsledky a pomůže vám dosáhnout svých obchodních cílů. Nezapomeňte vybrat kalendáře, které odpovídají vaší značce a zájmům vašich zákazníků.


Kapesní kalendář 2024

Kapesní diáře jsou vhodné pro lidi, kteří hodně cestují, nebo nepracuji u stolu a mají spoustu plánů. Takový kalendář si totiž můžete vzít s sebou kamkoliv a je v něm více místa na zapisování nežli kochání se nádhernými fotografiemi.

Kalendárium - kartička

 

Stolní kalendář 2024

Oblíbeným kalendářem jsou také pracovní podložky. Tisknou se ve formátech A3, A2 a jsou skvělou pracovní pomůckou nejen pro zaměstnance, ale jsou vhodným dárkem do firem, které s vámi spolupracují.

pracovna podlozka kaledarium 

Nástěnný kalendář 2024

Nástěnné kalendáře mohou být listovací, nebo také pouze jako jeden list na kterém jsou vypsány všechny dny daného roku.

Nejčastější jsou však listovací a na ty se společně v následujícím odstavci podíváme.

Nástěnné kalendáře bývají nejčastěji 31,5 x 45 cm veliké, avšak není to pravidlem. Mohou být jak na výšku, tak na šířku, dle vašich preferencí a fotografií. Jsou vyrobeny nejčastěji z papíru a mají 6 nebo 12 stránek, podle toho, zda chcete mít kalendář oboustranný či ne. Potisk bývá nejvíce sítotiskem, nebo digitálním tiskem.

ukazka kalendaria na stenu 2024

 

3 x kalendářium 2024 a pracovní podložka 2023-2025 ke stažení

Potřebujete kalendář jen pro sebe, nebo jen pár kusů? Praktické kalendářia ve čtyřech různých rozměrech si můžete stáhnout přímo zde jednoduše zadáním vašeho emailu, kam vám pošleme odkaz, na kterém si budete moci stáhnout kalendářia pro rok 2024.

Zadejte email a pošleme vám odkaz.

Chcete originální kalendářium?

Navrhneme a vyrobíme vám originální kalendář přesně podle vašich požadavků.

Kalendáře s vlastním potiskem od 100 ks

Kalendáře s logem od 50 ks

 

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku