Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Papírová taška s potiskem

Zverejnený

V dnešním článku se podíváme na papírové tašky. Pokud máte firmu, obchůdek či společnost, kde k nákupu či objednávce využíváte při balení tašky, pak jsme tu pro vás. Naše tašky si můžete nechat potisknout a tím si je personalizovat. Vyberete si vaše logo, motiv nebo třeba slogan a my vám je na tašky natiskneme. 

Například ve vašem obchodu, obchůdku by se tašky zajisté neztratili, jelikož si je zákazníci budou moci zakoupit a následně do nich svůj nákup naskládat. Právě proto se vyplatí mít tašku personalizovanou, protože ji mohou využít vícekrát, dokud se jim taška nerozbije. 

Reklamní taška může být i reklamní papírová taška.        

Pokud byste měli zájem o udržitelnější tašky, tak nakupte například plastové, které sice nejsou ekologické, ale zato vydrží, ale pokud vám nevadí vyšší náklady, tak vám doporučujeme plátěné tašky, které jsou znovupoužitelné, pratelné a dokonce je můžete využít jako doplněk, nebo místo kabelky do města. Pokud byste se chtěli dozvědět více o reklamních plátěnkách a reklamních plastových taškách, tak můžete zde.

No ale zpět k papírovým taškám. Papírové tašky nemusí hned znamenat nákupní tašky, ale mohou také vypadat jako dárkové či tašky na víno. Taška je chodící reklama a pokud obdarujete někoho dárkem v reklamní/dárkové tašce, tak mu vaše logo utkví v paměti. Můžete si vybrat hned z několika velikostí i barev.       

Jaké technologie se na potisk tašek s potiskem používají?         

Papírové tašky nemusí být nutně nudné jak je známe. My nabízíme i zábavnější vzory a barvy nežli klasickou hnědou, ale výběr už je pouze na vás. Tašky necháváme potisknout několika metodami, jelikož nabízíme spoustu technologií potisku. Na papírové tašky využíváme sítotisk, tamponový potisk a digitální transfer.                  

 

Dárkové papírové tašky nabízíme i s obrázky, které se budou líbit především dětem, takže je můžete využít i na dětské dny a soutěže. Mezi výhody reklamních tašek patří především udržitelnost, kvalitní potisk, nízké náklady na výrobu a unikátní prezentace vaší firmy či společnosti. Zabezpečíme vám kvalitní reklamní tašky s jednoduchým objednáním, rychlým dodáním a samozřejmě za co nejlepší cenu.                  

Reklamní tašky jsou tzv. „chodící reklamou“ a s relativně nízkým rozpočtem, dokážete dát o sobě vědět téměř kdekoliv. Je jen na vás, jakou formu propagace si vyberete!          

Pokud byste potřebovali poradit při rozhodování či výběru, tak nás kontaktujte, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rychle odpo

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku