Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Vánoční termoska, vánoční termohrnek

Zverejnený

A máme to tady. Chladné dny, kdy by člověk nejraději zůstal v pohodlí domova, ale nejde to. Venku mráz a člověk by nejraději od rána do večera pil jenom teplé nápoje. No a proč ne? 

S našimi termoskami a termohrnky si svůj teplý nápoj můžete vzít kamkoliv. 

Pokračovanie

Vánoční termoska s potiskem, termohrnek s potiskem

Ať už vlastníte cestovní či turistickou kancelář, pořádáte vánoční či zimní trhy, chodíte rybařit či zkrátka chcete svým zaměstnancům ve firmě dopřát to nejlepší, pak jsou termosky přesně pro vás. Můžete je nechat potisknout vlastním logem a motivem, který na termohrnek tiskneme různými technikami: UV digitál, laser, tamponový tisk

Vyberte si z mnoha velikostí, barev, materiálů a funkcí.

Na výběr máte z desítek možností, ať už termosky v různých sadách či luxusních značek, nebo zkrátka vzhledově krásné a zároveň praktické. 

Vánoční reklamní termoska, vánoční reklamní termohrnek

Vánoční atmosféra stoupá, no a co by to bylo za vánoce bez punče či grogu? Takhle si můžete svůj nápoj vychutnávat na vánočních trzích tak dlouho, jak jen chcete, jelikož s našimi termohrnky, vám určitě nevychladne. No a díky potisku je hrnek krásně personalizovaný a stává se chodící reklamou, která zaujme nejedny oči. 

Marketingové využití u termosek s vlastním potiskem, termohrnků a termolahví

Vypíšeme vám pár nejdůležitějších bodů pro inspiraci, jak byste mohli termosky, termohrnky a termoláhve využít.                                               

  1. Propagační dárek. Termosky a termohrnky můžete využít jako skvělý propagační dárek, jako jsme již na začátku zmiňovali. Nabídněte je zákazníkům, zaměstnancům či obchodním partnerům jako bonusový produkt či součást marketingových kampaní. Díky tomu nikomu neunikne pozornost a dáte praktický dárek, který potěší každého. Lidé si ho budou všímat a potisku na lahvi taktéž.                              
  2. Mobilní reklamní plocha. Stejně tak jako “chodící reklama” na deštníku, taškách či batozích je i termoláhev a termohrnek skvělým reklamním produktem, který potěší a upoutá pozornost. Lidé, kteří budou tento produkt mít ho budou nosit s sebou a tím budete na odiv více lidem a to pro vás znamená větší dosah a viditelnost.                                  
  3.    Diferenciace od konkurence. Díky potisku na termoskách a termohrncích můžete váš podnik či firmu odlišit od široké konkurence. Vytvořte tedy unikátní design či sdělení, které chcete aby přitáhlo pozornost zákazníků.                                    
  4. Zákaznická loajalita. Pokud vlastníte například kavárnu, tak můžete vytvořit program, kdy zákazník dostane kartičku, a pokud bude mít odškrtnutý určitý počet návštěv s vaším personalizovaným termohrnkem, tak dostane slevu, nebo dárek. Takových možností je nepřeberné množství a tohle je pouze ta nejprofláklejší metoda, kterou si zajistíte loajalitu zákazníků.                                    
  5. Cestování a outdoor akce. Termosky a termohrnky jsou ideální pro cestování, a to převážně v zimě a na outdoor aktivity. Pokud jste turistická či cestovní agentura, tak je termoska ideálním reklamním produktem právě pro vás. Nejenom, že budou fungovat jako reklama, ale také poskytnou praktickou hodnotu na cestách.                            
  6. Prodejní produkt. Každý merch dnes obsahuje hrnky, takže pokud toužíte po originalitě, tak sáhněte po termoskách, které jsou trendy. Můžete si díky termoskám také rozšířit sortiment a prodávat je ve vašich kamenných prodejnách či na eshopu.       

No a nakonec si dejte záležet na potisku, aby vyzařoval a hlásal vše, co chcete sdělit zákazníkům a budoucím zákazníkům. Neberte to na lehkou váhu a buďte originální. 

Pokud byste potřebovali poradit, pak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rádi pomůžeme. 

Prožijte svátky s teplým nápojem, ať už je to káva, čaj či alkohol a my přejeme šťastné Vánoce a rodinnou pohodu ❤️

Termoska URSUS

Termoska URSUS - Reklamnepredmety
50340 Kč
Detail

Termoska NANDA

Termoska NANDA - Reklamnepredmety
33250 Kč
Detail

termoska

termoska - Reklamnepredmety
26000 Kč
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku