Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Vánoční sladkosti na míru potěší každého klienta

Zverejnený

Ne všechny firmy mají tisícové rozpočty na Vánoce, ale chtějí potěšit své věrné zákazníky, nejlepších klientů, nebo cenných obchodních partnerů. Obdarovat lidí, kteří přispěli k úspěchu firmy je projev díků a vyjádření úcty a důvěry, což je v podnikání velmi důležité. Jak to zvládnout za rozumné peníze a darovat něco výjimečného? Jelikož jste si otevřeli tento článek, asi tušíte, že se dnes podíváme blíže na reklamní sladkosti.

 

Reklamní čokoláda

Je jen málo lidí, kteří nemají rádi čokoládu. Je dokonce zdrojem malých příjemných "hádek" o tom, která je ta nej. Hořká, mléčná, s oříšky, rozinkami, s posypem či bez? Z pomezi všech reklamních sladkostí během Vánoc, je to právě čokoláda tou, která hraje prim.

Její popularitu nezpůsobuje jen chuť, ale i to, jak různorodě se s ní pracovat. Můžete si nechat potisknout obal, zvolit si jeho velikost nebo tvar. Potlačit můžete i samotnou čokoládu a samozřejmě vymyslet si, jaký tvar by čokoláda měla mít. Nebojte se ani velikosti čokolády! Pro klienta jsme zajišťovali i půl metrové kousky a to je již, jak sami uznáte, pořádná dávka radosti a sladkosti :)

 

Medové dárky

V dobách, kdy sme v našich končinách ani neslyšeli o čokoládě, do Evropy byla dovezena v 16. století, jsme přece jen na naše tradiční sladké potěšení. Toto zalíbení již od nepaměti sdílíme s medvědy a vděčíme za něj včelám. Samozřejmě je to med. Ten oceníme jak při přípravě jídel, tak i na oslazení nápojů. Kvalitní med obsahuje veliké množství zdraví prospěšných vitamínů, minerálů, enzymů a léčivých látek, s antibakteriální, antioxidačním, imunostimulačním a revitalizujícím účinkem. Vzhledem k dlouhé tradici, neudivuje ani fakt, že jsme se naučili med různé zpracovávat a vyrábět z něj i jiné dobroty a výrobky. Pro náš region je to hlavně medovina, která příjemně zahřeje hlavně během vánočního období.

 

Bonbóny, krovky, lízátka

Bonbóny, krovky a lízátka se sejdou hlavně v zasedačkách a recepcích firem. Není to tedy hlavní dárek, který bychom dávali klientům nebo obchodním partnerům. Je to něco, co potěšit a navodit příjemnou atmosféru. Samozřejmě, nejčastěji se volí potisk obalu bonbónu nebo lízátka, ale na kulatých roxorových bonbonech a lízátkách umíme zajistit i přímo tisk bonbónu.

 

Pralinky

Pralinky se sice vyrábějí z čokolády, ale jsou plné příjemných překvapení, takže jsem se rozhodl dát je mimo čokoládu. Vždyť se sami podívejte na jejich rozmanitost tvarů a barev! Kombinují mléčnou čokoládu s hořkou, skrývají oříšek, jiné nugát, karamel, či marcipán. V balení může být jen pár kusů, nebo to může být standardně velká bonboniéra, na níž si pochutná nejen obdarovaný, ale i kolektiv, či rodina. Speciální kategorií jsou zvlášť baleny reklamní pralinky, které na první pohled lákají na překvapení, které skrývají pod papírem. Je třeba dodat, že právě výroba sladkostí na míru je jen málo omezena fantazií. Máte skvělý nápad? Sem s ním a je vysoce pravděpodobné, že ho dokážeme zrealizovat!

 

Perníky

Jen máloco se tak spojuje se sváteční náladou, jako jsou tradiční perníky a medovníky. Pokud je medovník zabalen samostatně, je vhodný jako malá pozornost. Jako samostatný dárek jsou vhodné větší balení, ale i větší kusy v různých tvarech.

 

Čajové sušenky - TIP pro vánoční atmosféru

Chcete navodit vánoční atmosféru ve firmě i při pití čaje nebo kávy? Čajové sušenky víme potlačit nejen logem Vaší firmy, ale v tomto období může sváteční atmosféru posílit i potisk vánočního stromku na obal sušenky.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku