Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Vánoční plechovky s potiskem

Zverejnený

Vánoce jsou skvělá doba na trávení času s rodinou a přáteli. Právě proto jsou plechovky s vlastním potiskem ideální reklamou či potěšení. Můžete je využít na různé firemní akce, večírky a slavnosti, nebo na rodinné události, oslavy a výročí. 

ukážky plechoviek s vianočnou a novoročnou tematikou, ked si fírmy daju spravit plechovky pre partnerov alebo zamestnancov alebo klientov s tým že na plehcovke je pf 2023 a nejake moto alebo je tam prajeme vám krásne prežitie vianoc , alebo je tam podakovanie , alebo vianocna foto vtipna s logom firmy

Marketingové využití reklamních plechovek s vlastním potiskem.             

V následující části článku rozebereme v bodech marketingovou strategii plechovek s potiskem. Nechte se inspirovat.                                              

  1. Branding a povědomí o značce. Díky originalitě reklamy na plechovkách se lidé pozastaví nad jejím brandingem. Reklamní plechovky totiž poskytují ideální příležitost na posílení firemního jména a značky. Na plechovku si nechte natisknout vaše logo, slogan, nebo třeba fotografii. Budete tak jednodušeji rozpoznatelní a zapamatovatelní.                                 
  2. Mobilní reklama. Plechovky jsou něco jako lahve. Vezmete je s sebou kamkoliv a pijete z nich i na veřejnosti. Právě díky tomu se z plechovek stává takzvaná "chodící reklama". Plechovky můžete prodávat nebo darovat na festivalech, klubech, party, veletrzích a dalších zajímavých akcích. Díky přenosnosti se vaše plechovka dostane i mezi širší veřejnost a díky tomu můžete získat nové zákazníky, jelikož se jedná o originální reklamu. Takže se reklamních plechovek rozhodně nebojte.                                                
  3. Zanechává dojem. Pokud plechovky využijete jako dárek, odměnu či součást výhry v soutěži, tak se stane levným ale účinným reklamním předmětem, který si lidé zapamatují. Pro jejich výborné plnění si je pak zákazníci budou moci od vás i zakoupit a tím budou na veřejnosti zvyšovat povědomí o vaší značce. Reklamní plechovka se tak stane mobilní reklamou, která je praktická i na cesty.                    
  4. Omezenost, a tedy vzácnost. Můžete si je nechat vytvořit sezóně, což znamená, že budete mít limitované edice a lidé je budou moci sbírat stejně jako různé kartičky. Je spousta sběratelů plechovek a pokud budete cílit na ně, tak vytvořte speciální motiv na potisk se kterým se pak budou chlubit na sociálních sítích. Díky tomu se znovu dostanete do povědomí a může to přitáhnout vaše potenciální budoucí zákazníky. Tak buďte originální a plechovky využijte s radostí.                                 
  5. Ekologičtější alternativa. Plechovky sice sami o sobě ekologické nejsou, ale rozhodně jsou ekologičtější než-li plastové lahve. U plechovek je totiž více materiálu, který se dá znovu použít. Pokud budete cílit tímto směrem, tak to nezapomeňte zmínit, jelikož v dnešní době by vám to mohlo přinést spoustu nových věrných zákazníků a zájemců o vaše služby.                   

Toto byly ty nejdůležitější a nejběžnější body marketingové strategie u reklamních plechovek s vlastním potiskem. Buďte kreativní a originální a vymyslete i nové lepší způsoby propagace. Přejeme úspěšné obchody.            

Náplně do plechovky s potiskem.     

Naplnit si ji můžete nechat hned několika nápoji, ale nejčastěji se plní perlivou vodou, energy drinkem nebo pivem. ladova kava, izotonicky napoj, stolna voda   , vynni strik, hroznový must, proseco,  jablcna stava, 

Plechovky můžete využít také jako dárek při koupi ve vašem obchodě. Dále také jako dárek místo bonbonu při návštěvě na recepci a mnohé další. 

Můžete plechovky využít i jako vlastní merch, který si lidé budou kupovat na vašich akcích. Zároveň pokud jste společnost, která pořádá různé koncerty, tak tyto plechovky můžete prodávat, jelikož drink na fesťáku či koncertu přijde vždy vhod. Zároveň je plechovka právě na tyto akce velice praktická, jelikož nemusíte řešit nádobu v které drink bude.                   

Na vánoční akce se plechovky hodí také, jelikož si je můžete nechat vánočně obrandovat a položit na stůl. I rodinné oslavy se můžou těšit z takového dárku, který na sobě může mít fotku celé vaší rodiny.              

   

Pokud by vás zajímaly i jiné produkty, které jsou spojené s nápoji tak se nezapomeňte podívat i na naše další kategorie, kde nabízíme kvalitní produkty jako například termohrnek, termolahev, láhev, reklamní nápoje, reklamní alkohol a mnohé další.             

Pokud byste potřebovali poradit ohledně potisku nebo čehokoliv dalšího ať už se to týká plechovek či ne, tak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rádi pomůžeme s výběrem. Přejeme vám příjemné svátky a rodinnou pohodu u skvělého nápoje ❤️.

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku