Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Jste technologický nadšenec?

Zverejnený
Věděli jste, že ...
darování dárků během Vánoc, resp. na svátek sv. Mikuláše se na našem území traduje přibližně od 16-tého století?
Jak akciový produkt vám na tento týden nabízíme stále populárnější MicroTech ručníky spolu s PowerBank. Další tech produkty jsou z řady Encore a jsou výjimečné svým designem, který přitáhne pozornost každého, kdo se podívá. Nezapomínáme ale ani na praktické masovky, které ocení všichni prakticky smýšlející klienti. Tech dárky patří mezi ty nejpopulárnější reklamní produkty i tento rok!
 

Ručník MicroTech v akci s PowerBank

{rgx:save:0}
Stále populárnější MicroTech ručníky ocení nejen sportovci, ale i každý kdo cestuje, protože se tyto ručníky vyznačují nízkou hmotností i tloušťkou. Na cestování se hodí i kompaktní PowerBank. Na pohled nesourodé reklamní předměty tak spojuje moderní technologie a praktičnost na cestách. Využijte tohoto týdenní akci a získejte ručník MICROTECH a POWERBANK POWERSTOCK za cenu ručníku, jen za 4,50 €. více informací na stránke akciového produktu.
 
 

Vánoční rubrika

Abychom vám usnadnili orientaci v specializovaných vánočních reklamních předmětech, vytvořili jsme na naší webstránce rubriku Vánoce. Najdete v ní velké množtví reklamních předmětů určených právě pro tento svátek.
I když v tomto blogu najdete i dražší technické vychytávky, v naší nabídce na webstránce najdete dalších 70 tisíc produktů mezi kterými si určitě vyberete ten vhodný pro vás, i pro vaše zaměstnance a ochodní partnery. Nechte se inspirovat!
  
  

USB klíč ve tvaru stromečku
{rgx:save:1}

Nalaďte sebe i své okolí na nefalšovanou vánoční atmosféru originálním USB klíčem ve tvaru stromečku. USB klíč s kapacitou 8GB zpříjemní sváteční dny i dřevěným provedením. Tento reklamní předmět je vhodný na potisk gravírováním. Cena se odvíjí od kapacity USB klíče a od počtu kusů, proto prosím kontaktujte některého z našich obchodníků.

POWER SET souprava

{rgx:save:2}Praktická souprava, kde v sáčku z mikrovlákna najdete POWERBANK s kapacitou 2200 mAh, sluchátka a pouzdro na karty s podstavcem. Darujte svým obchodním partnerům a klientům praktický reklamní dárek, který budou s radostí využívat během celého roku.

Bezdrátová nabíječka Encore

Bezdrátová nabíječka Encore zaujme hned na první pohled svým průhledným povrchem. Na druhý pohled oslní svými technickými parametry, vždyť nabíjí dva krát rychleji než jiné běžné bezdrátové nabíječky! Je vhodná pro všechny, kteří chtějí zaujmout nejen na první, ale i na druhý pohled.
 
 

Bezdrátová PowerBank Encore 8 000 mAh

{rgx:save:4}Moderní PowerBank vyrobena se stylovým průhledným designem a kvalitní lithium polymerovou baterií s kapacitou 8 000 mAh se stane oblíbeným společníkem nejednoho technologického nadšence. Svým originálním, ale zároveň konzervativním designem bude hrdým nositelem loga vaší společnosti.
 
 

Bezdrátový reproduktor Encore 5W

{rgx:save:5}
Výkonný 5W bezdrátový reproduktor v Encore designu. Poslouchejte hudbu nepřetržitě až po dobu pěti hodin. Nerušené bezdrátové připojení až na 10 metrů zabezpečí protokol Bluetooth 5.0. Reproduktor dokonce obsahuje i mikrofon pro příjem hovorů.
 
 

Stolní organizér s 10W bezdrátovým nabíjením Encore

{rgx:save:6}Všichni, kteří mají rádi pořádek na svém pracovním stole jistě ocení praktický reklamní předmět - stolní organizér s bezdrátovým nabíjením. Moderní a stylový doplněk s bezdrátovou nabíječkou s výkonem 10W nabíjí až 2x rychleji než většina klasických nabíječek na trhu.
Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku