Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Aby vás (ne)bylo vidět

Zverejnený
Věděli jste, že…
jedna z prvních snah o maskáčové oblečení pochází od japonských samurajů ze 14. století? Nindžové používali tmavé oblečení kvůli tomu, že misie se odehrávali hlavně v noci a právě černá barva jim poskytovala dokonalé krytí.

Paradoxně, právě v městském prostředí maskáčové oblečení neplní funkci nenápadnosti, ale právě naopak, poutá na sebe pozornost. Maskáčové oblečení dnes teda neplní jen formu krytí v přírodě, ale využívá se i při sportech, například při air softě a je také vhodným módním doplňkem.

 
Kšiltovka Camouflage Army
{rgx:save:0}

Kšiltovka z 100% bavlny v atraktivním vojenském dizajne určitě potěší nejen air softový tým, ale s decentním logem společnosti bude příjemnou vzpomínkou i na firemní sportovní den.
Do konce týdne (4. 8. 2019) si můžete u našich obchodníků objednat tuto kvalitní kšiltovku s vyšitým logem, anebo vzorem dle vašeho uvážení (výšivka s maximálním rozměrem do 6cm). Akce platí při objednávce 100ks.


Tričko Camouflage
{rgx:save:1} 

Maskáčové tričko ve dvou barevných vyhotoveních a velikosti, které padnou na každou mužskou postavu. Výborný reklamní předmět z něho dělá to, že tričko je vhodné jak na potisk, tak také na výšivku.
Nejvýhodnější akce tohoto týdne se týká právě trička Camouflage. Při objednávce 100 kusů získáte nejen slevu 20%, ale také jednobarevný potisk zadarmo. Pozor, akcie platí jen do neděle 4. 8. 2019.

Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku