Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Tašky, nejžádanější reklamní předmět na trhu

Zverejnený

Tašky jsou nejčastěji používaným reklamním předmětem, poslouží nejen při nákupu, ale také jako nosič vaší reklamy. Dnes jsou populární tašky vyrobeny z recyklovaných materiálů jako je papír, bavlna, plast a netkané textilie. Z přírodních materiálů jsou to hlavně tašky z bavlny, juca, juty a korkuUrčitě doporučujeme tašky s vlastním designem, díky čemuž se z běžné tašky stane jedinečný a originální předmět nesoucí vaše logo.


Papírové tašky

Papírové tašky s potiskem

Papírová taška je stylová a ekologická náhrada igelitových tašek. Na výběr máte tašky z organického, recyklovaného papíru nebo elegantní laminované tašky s vyšší pevností. Tašky umíme potisknout jednobarevně, dvoubarevně nebo plnobarevně. Vyrábíme je na objednávku.

Všechny papírové tašky


Bavlněné tašky

Bavlněné tašky s potiskem

Bavlněné tašky jsou ekologické a vhodné pro dlouhodobé používání. Na výběr máte širokou nabídku tašek v různých barvách, tvarech a velikostech. Potisk realizujeme technologií transfer, sítotisk, digitální transfer nebo výšivka.

Všechny bavlněné tašky


Tašky z juty

Tašky z juty s potiskem

Tašky vyrobené z jutového vlákna se vyznačují vysokou kvalitou, odolností a pevností. Jsou ideálním řešením pro ekologicky přemýšlející klienty. Na výběr máte širokou nabídku velikostí. Jsou vhodné pro nákupy, jako reklamní nebo dárkové tašky. Ideálním řešením pro potisk jutových tašek kvůli struktuře jutového vlákna je transfer a digitální transfer. V kombinaci s jinými vlákny než bavlna, recyklovaná bavlna nebo recyklovaný polyester lze tašky potisknout i sítotiskem nebo vyšít.

Všechny tašky z juty


Tašky z juco

Tašky z juco s potiskem

Jucové vlákno obsahuje 75% juty a 25% bavlny. Kombinace vláken dává taškám z juca jemnější strukturu materiálu. Jsou vhodné pro potisk i komplikovanějších designů podobně jako u bavlněných tašek, ale se zachováním hlavních vlastností juty, pevnosti a odolnosti. Potisknutelné jsou zejména transferem, digitálním transferem a sítotiskem. Jsou vhodné jako nákupní nebo dárkové tašky s dlouhou životností.

Všechny tašky z juco


Tašky z netkané textilie

Tašky z netkané textilie s potiskem

Tašky z netkané textilie se vyznačují nízkou váhou a jsou velmi odolné proti roztržení. Pro výrobu tašek z netkané textilie se používají všechny typy recyklovaných textilních materiálů, i proto lze řadit tašky z netkané textilie mezi eko výrobky. Zajímavá je i nižší pořizovací cena, která předurčuje tyto tašky hlavně na hromadné akce jako jsou festivaly, jarmarky, kongresy nebo všude tam, kde máte nižší rozpočet. Pro potisk netkané textilie se nejčastěji používá sítotisk, transfer nebo digitální transfer.

Všechny tašky z netkané textilie


Tašky z RPET

Tašky z RPET s potiskem

Tašky vyrobené z recyklovaného plastu jsou šetrnější vůči životnímu prostředí, než tašky vyprodukované z primárních surovin. Tašky z recyklovaného plastu jsou velmi odolné a dobře potisknutelné. Nejčastěji se k jejich potisku používá transfer, digitální transfer, sítotisk, ale jsou vhodné i na vyšívání.

Všechny tašky z RPET


Tašky z recyklované bavlny

Tašky z recyklované bavlny s potiskem

Tašky z recyklované bavlny se vyrábějí ze spotřebitelského odpadu generovaného textilními továrnami. Vlákna reyklované bavlny jsou tříděna podle barvy, aby nedocházelo k dalšímu barvení vlákna, čímž šetříme zdroje a chráníme životní prostředí. Produkty z recyklované bavlny se často kombinují také s jinými materiály jako je rPET, korek, juta nebo juco. Na potisk se používá transfer, digitální transfer, sítotisk a výšivka.

Všechny tašky z recyklované bavlny


Tašky s korkem

Tašky s korkem s potiskem

Další ekologickou alternativou jsou tašky s korkem. Nejčastěji se korek kombinuje s recyklovanou bavlnou, recyklovaným plastem, jutou a jucem. Jsou lehké, stylové a vhodné jako reklamní či nákupní taška.

Všechny tašky s korkem


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku