Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Inspirujte se a nechte vyniknout svoji grafiku na ručnících, ponožkách a pantoflích

Zverejnený

Nechte se inspirovat naší aktuální nabídkou kvalitních, plnobarevně potisknutelných ručníků a osušek, ponožek na míru, pantoflí a žabek s potiskem.


Ručníky a osušky s plnobarevným potiskem

Ručníky s celoplošným potiskem

Ručníky s celoplošným potiskem

Plnobarevný potisk ručníků a osušek je řešení pro náročné klienty, kteří chtějí nechat vyniknout nejen logo, ale také své produkty, služby díky poutavé grafice na celé ploše ručníku. K tisku používáme technologii, která je odolná vůči mechanickému poškození. Vytištěný motiv má fotografickou kvalitu a je stálobarevný i při vysokých teplotách praní.

Ručníky s potiskem do bordury

Ručníky s potiskem do bordury

Ručníky a osušky nemusí být potlačeny na celé ploše. Někdy stačí i proužek po celé šířce ručníku (bordura), na kterém může být umístěna poutavá grafika. Šířka bordury určenou k potisku je 7 až 9 cm. Neomezujte se jen na bílou barvu ručníku, na výběr máte více barev.

Všechny ručníky a osušky


Ponožky na míru

Ponožky na míru

Ponožky na míru jsou ideální volbou, pokud hledáte unikátní dárek pro vaše klienty a kolegy. Technologie vytkávání umožňuje na ponožkách dosáhnout originální, odolné a poutavé grafiky.


Barevné ponožky v dárkové krabičce

Barevné ponožky v dárkové krabičce

 

Stylové reklamní ponožky na sport, volný čas nebo business lze objednat již od 100 ks z jedné velikosti. Dodání hotových ponožek je cca. 1-2 týdny od schválení finální grafiky. Složení materiálu v ponožkách je bavlna s malým množstvím polyamidu a elastanu, díky kterým jsou ponožky trvale pružné a barevně stálé.


Hotové ponožky vhodné pro sport a turistiku

Kromě ponožek potisknutelných na míru máme v naší nabídce i ponožky vhodné na sport a turistiku. Vybrat si můžete ponožky z bavlny, merinovlny, směsi polyesteru a

elastanu.

Všechny ponožky


Pantofle a žabky s potiskem

Pantofle a žabky s potiskem

Pantofle

Pantofle jsou vhodné jako obuv na nošení v domácnostech, hotelích nebo jiných ubytovacích zařízeních. Přinášejí nám teplo, pohodlí a příjemné pocity při chůzi. Na potisk pantoflí nejčastěji používáme transfer, digitální transfer nebo výšivku. Nabízíme široký výběr pantoflí v různých barvách, materiálech a provedeních vhodných pro děti i dospělé.

Všechny pantofle


Žabky

Žabky jsou populární volnočasová obuv na pláž, vycházky, ale také na doma. Vybrat si můžete žabky z korku, polyesteru nebo pryže. V nabídce máme také žabky

s možností plnobarevného potisku na celé ploše, při které používáme sublimaci, která je stálobarevná a trvanlivá.

Všechny žabky


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku