Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Měníme předměty na výjimečné dárky

Zverejnený

reklamní termosky a termohrnky s potiskem

Design tvoří přidanou hodnotu vašich reklamních předmětů. Hrnky, termohrnky, láhve a termosky jsou předměty pro každodenní používání. Pokud použijete poutavou grafiku, nejenže je budou klienti rádi používat, ale se jimi i pochlubí svým kamarádům, kolegům. Rádi Vám poradíme se správným výběrem předmětů i návrhem designu, který bude nejen splňovat váš firemní branding, ale také okouzlí a vytvoří z běžného reklamního předmětu výjimečný dárek s vaším logem.


Hrnky

reklamní hrnky s potiskem

Hrnky s logem, nápisem, kreativním textem či tématem doplní design a branding vaší firmy, kavárny, stanou se tváří vaší reklamní kampaně. Jejich výběr je opravdu velký, a proto si nejprve určete, zda má být hrnek keramický, kovový, eco, recyklovaný. Následně můžete vybírat hrníčky v různých objemech a barvách. Pokud toužíte po jedinečnosti a originalitě doporučujeme zvolit hrnek s vlastním potiskem, s vlastním designem.

Všechny hrnky


Termohrnky

reklamní termohrnky s potiskem

Termohrnky na kávu, čaj a také ledové osvěžující limonády, vám hravě udrží teplotu oblíbeného nápoje. Proto je můžete využít po celý rok na cestách za prací, na výlety
i do auta. Již dnes jsou v nabídce v různých materiálech jako kov, plast, sklo, bambus nebo v ekologické verzi z přírodních materiálů. Termohrnky můžete mít s potiskem loga nebo vlastní grafikou po celém jejich povrchu. Využijete je při různých firemních aktivitách a událostech, kterými se zapíšete do povědomí vaší klientely a partnerů nebo potěšíte kolegy na homeoffice.

Všechny termohrnky


Láhve

reklamní láhve s potiskem

Lahve jsou běžnou součástí našich dnů a obzvlášť teď, když se chceme chovat zodpovědněji k přírodě. Ekologické, znovupoužitelné láhve podporují dodržování pitného režimu při práci, sportovních aktivitách, výletech či běžné cestě. Vyberte si z naší nabídky tritanových, borosilikátových, skleněných lahví nebo sáhněte po láhvi z recyklovaných materiálů. V naší nabídce naleznete také nerezové a termo láhve. Láhve vám umíme potisknout tamponovým potiskem, UV tiskem, sublimacínebo i vygravírovat laserem.

Všechny láhve


Termosky

reklamní termosky s potiskem

Lidé nejčastěji využívají termosky pro dlouhé túry, výlety nebo v pracovním prostředí, kde nemají rychlý přístup k občerstvení. Na výběr máte termosky, které udrží váš nápoj teplý v zimě od 4 do 12 hodin a v létě studený od 8 do 48 hodin. Termosky můžete mít s potiskem loga nebo vlastní grafikou po celém jejich povrchu. Termosky vám umíme potisknout tamponovým potiskem, UV tiskem, sublimací nebo i vygravírovat laserem.

Všechny termosky


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku