Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Reflexní vesta s potiskem

Zverejnený

Reflexní vesta je povinná výbava v autě, takže by ji měl mít každý vlastník auta. Právě proto pokud máte firemní auta či firmu, která prodává auta, nebo cokoliv spojeného s potřebou reflexních vest, pak jste tu správně.                         

Reflexní vesty jsou bezpečnostním prvkem.                   

Reflexní vesta se nepoužívá pouze na stavbách či silničních pracích. Podle zákona který je platný od 1 ledna chodci na krajnici či okraji vozovky jsou povinni za snížené viditelnosti nosit reflexní prvky nebo reflexní oděv už ne jen mimo obec, ale také v ní.                     

Právě proto máme kategorii přímo pro reflexní produkty, jelikož jsou v dnešní době už nepostradatelnou výbavou nejen pro řidiče, ale i pro chodce.                                        

Reflexní vesty si můžete nechat také potisknout vaším logem, takže bude personalizovaná a bude na první pohled jasné komu patří. Máme hned několik technologií, kterými tiskneme, ale metody, které se hodí právě na vesty jsou digitální transfer, transfer, reflexní potisk a nereflexní potisk. U každého produktu zvlášť máte vypsané možnosti potisku, takže se nemusíte bát, že byste zvolili špatně.                                                      

Pracovní vesty mohou být i ty reflexní, takže doplní vaše pracovní oděvy.                            

Jsou praktickým a efektivním reklamním předmětem, jelikož slouží ke zvýšení viditelnosti a bezpečnosti nejen na silnicích. Nabízejí řadu výhod pro vaši firmu, ale i podniky v různých odvětvích. Na prvním místě je vždy bezpečnost, ale na druhém místě budou reflexní vesty propagovat vaši firmu či podnik. Zároveň mohou být využity jako zaměstnanecký oděv, který zaměstnance například na stavbách zviditelní.                      

Jednou z hlavních výhod reflexních vest s potiskem je právě bezpečnost. Zvyšují viditelnost na silnicích a stavbách, a díky nim nebude člověk přehlédnut. Reflexní vesta je jak už název napovídá vyrobena z reflexního materiálu, který odráží světlo a tím je vesta viděna i za snížené viditelnosti. Takže pokud vaši zaměstnanci a zákazníci pracují na silnicích, nebo jsou nočními a večerními cyklisty či běžci, tak je tento produkt to pravé pro vás.                 

Dalším užitečným bodem je univerzálnost. Vestu lze totiž snadno nosit přes jakékoliv oblečení i v zimě a mají různé velikosti, které padnou komukoliv. I přes to, že se běžně na procházky při soumraku nevyužívají, tak by měli, jelikož zabrání nespočtu nehod. Mnohem jednodušší je navléct si vestu, než riskovat pokaždé, kdy vyjdete z domu.               

V naší nabídce nabízíme hned několik střihů a barev i možností potisků. Právě proto si ji snadno přizpůsobíte a takzvaně personalizujete. Můžete si na ni nechat natisknout vaše logo, slogan, kontaktní údaje a grafickým designem.           

Marketingové využití reflexních vest s potiskem.             

Zde vám vypíšeme hlavní body marketingového využití reflexních vest, takže se nechte inspirovat.                          

  1. Zvýšení viditelnost. Jak už jsme si výše řekli, tak hlavní výhodou reflexních vest je zvyšování viditelnosti a tedy bezpečnosti nejen na silnicích. Zároveň zvýší viditelnost vaší značky a tím zabije dvě mouchy jednou ranou. Díky tomuto předmětu dáte najevo, že vám není jedno bezpečí druhých, ale, že vám na něm záleží a lidé si podvědomě budou spojovat více pozitiv o vaší firmě.                              
  2. Mobilní reklamní plocha. Pokud někdo nosí vaši reflexní vestu s potiskem, tak z ní dělají “živou chodící reklamu”. Díky tomu přitáhnout pozornost okolí a šíří povědomí o vaší značce. Takže vaše značka bude mít větší dosahy.                            
  3. Bezpečnost a ochrana. Pomáhají zvýšit viditelnost nositelů a snižují riziko nehod. Takže je můžete využít v odvětvích jako je doprava, stavebnictví, přeprava a outdoorové aktivity.                           
  4. Propagační dárek. Jako všechny ostatní reklamní předměty můžete i vesty využít jako dárek. Můžete je nabízet na různých akcích, soutěžích, nebo jako dárek k nákupu. Tímto způsobem budete propagovat a zvyšovat povědomí o vaší značce, a zároveň jeho nositeli poskytnete ochranu a praktičnost.                     
  5. Pracovní oděv. Reflexní vesty jsou ideální pro firmy působící v odvětvích dopravy, stavebnictví, sportu, letištích či outdoorových aktivit. Zaměříte se tedy na konkrétní skupiny pracovníků, kteří potřebují zvýšenou viditelnost a bezpečnost.           

Toto byly jen některé z možností, jak můžete využít reflexní vesty s potiskem. Kreativitě se meze nekladou a vy tak můžete vymyslet i mnoho jiných marketingových strategií, tak hurá do toho.

Jestli byste potřebovali poradit ohledně potisku nebo čehokoliv dalšího, tak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rychle a rádi pomůžeme. Věříme, že budete s nákupem spokojeni a nakoupíte zas.        

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku