Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Deštník s vlastním potiskem

Zverejnený

Všichni známe to sychravé počasí, které je nejčastěji na podzim a na jaře, kdy je podnebí tak nevyzpytatelné, že nevíte jestli přijde déšť. Nevíte co si obléct na sebe a zda má vůbec cenu si upravovat vlasy. A právě pro tyto situace je velmi vhodný deštník, který si zároveň můžete nechat potisknout vaším logem, sloganem či motivem. Produkt díky tomu skvělé personalizujete a můžete ho dát jako firemní dárek, produkt nebo také jako produkt vašeho merche. 

Deštník s potiskem jako přítel do deště.     

Je to oblíbený pomocník do deště, a zajisté ho každý doma má. Právě proto se v tomto počasí stává deštník tou nejideálnější reklamou,která upoutá pozornost. Tento praktický dárek neurazí nikoho a naopak u všech nalezne své místo a využití.                                

Nikdo si nepřeje, aby mu kapky deště zkazili celý den. Často potřebujeme něco přenést a nechceme, aby se nám věci rozmočily a zničily jen proto, že nemáme deštník. 

Vy si můžete vybrat z naší široké nabídky deštníků, které budou nejpraktičtější pro vás.                   

Máme totiž spoustu druhů, kdy každý má svoje plusy, které na jiném deštníku nenaleznete. Zároveň si vyberte z různých velikostí a barev, které budou ladit k vašemu potisku.             

Jaké reklamní deštníky nabízíme? 

V našem sortimentu naleznete širokou nabídku deštníků s pevnou nebo skládací rukojetí, automatické a ruční skládací deštníky atd. 

Jsou chodící reklamou v počasí, kdy jiné reklamní předměty nevidíte. 

Výhodou je velká plocha, na kterou se dá umístit reklama. Logo nebo slogan je umístěno vždy na jednu trojúhelníkovou část deštníku. Předměty jako deštníky bývají často vhodným dárkem pro věrné zákazníky nebo obchodní partnery.            

Nabízíme i více technik potisku, ale na deštníky se hodí nejvíce transfer, sítotisk nebo digitální transfer. Rozdíl u deštníků je také v materiálech, kdy se nejčastěji využívají pongee, nylon a polyester (pes).                                 

  1. Vizuální reklama: Deštníky s vlastním potiskem poskytují významnou a trvalou vizuální reklamu, protože jsou často používány venku, kde jsou vidět ostatními lidmi. To umožňuje vašemu logu, obrázku nebo zprávě, aby byly široce viditelné a pomohly zvýšit povědomí o vaší značce.
  2. Unikátní branding: Vlastní potisk na deštníku umožňuje vytvořit unikátní a osobité vizuální prvky, které zákazníkům poskytují jasnou identifikaci s vaší značkou. To pomáhá vytvořit silný dojem a zlepšit pověst vaší značky.
  3. Mobilní reklama: Deštníky s vlastním potiskem slouží jako přenosné billboardy, které mohou vaši značku propagovat na různých místech a přitahovat pozornost potenciálních zákazníků. Lidé si všimnou vašeho potisku, ať už jdou po ulici, stojí na autobusové zastávce nebo se účastní veřejných událostí.
  4. Dlouhá životnost: Deštníky jsou často vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby vydržely déle než běžné reklamní produkty. To znamená, že vaše značka bude mít delší dobu viditelnost a vaše investice do deštníků s vlastním potiskem se vyplatí dlouhodobě.
  5. Funkčnost jako dárek: Deštníky s vlastním potiskem mohou být také skvělým dárkem pro zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery. Funkční a praktický dárek, který je zároveň vizuálně atraktivní, může posílit vztahy se zákazníky a zvýšit loajalitu k vaší značce.
  6. Otevřená plocha pro kreativitu: Deštníky poskytují relativně velkou plochu pro potisk, což umožňuje širokou škálu kreativních možností. Můžete vytvořit jednoduchý a elegantní design nebo využít více barev a komplexních grafických prvků. To vám umožní vytvořit deštníky, které jsou jedinečné a odpovídají vaší značce.
  7. Versatilita: Deštníky s vlastním potiskem jsou vhodné pro různé cílové skupiny a události. Mohou být použity jako firemní dárky, reklamní předměty na veletrzích, propagační výrobky na venkovních akcích nebo jako součást firemní identity. To znamená, že mají širokou škálu využití a mohou oslovit různé zákazníky.

Tyto výhody by měly pomoci přesvědčit zákazníky o výhodách deštníků s vlastním potiskem a poskytnout jim důvod, proč si vybrat právě vaši značku.



Pokud byste potřebovali poradit ohledně potisku deštníků, nebo čehokoliv dalšího jako výběru, materiálu či koupi, tak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rychle a rádi pomůžeme se vším. Věříme, že budete spokojeni vy i obdarovaní.          

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku