Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Korkové prostírání s potiskem

Zverejnený

Pokud hledáte vhodné prostírání do jídelny, školy, školky, firmy či kamkoliv jinam, tak my vám nabízíme spoustu kvalitního prostírání na výběr. 

Mezi velkými favority však je korkové prostírání, které jak už název napovídá je z korku, a tak i vypadá. Není nijak nabarveno, takže má světle hnědou barvu s tmavšími skvrnkami jako u přírodního korku. 

Avšak abyste oživili přírodní vzhled, tak si nechte na prostírání natisknout vaše logo či motiv, který vám nabídneme hned ve více technikách. Mezi nejlepší volbu tisku patří sítotisk a gravírování laserem. Obě tyto techniky vypadají skvělé, avšak pokud chcete zůstat u přírodní tématiky, tak zvolte gravírování, které prostírání dodá na luxusnosti. 

Ať už hledáte prostírání kamkoliv, tak se nezapomeňte podívat i na naše další prostírání i z jiných materiálů, které vás jistě oslní. Také se určitě podívejte na různé jiné stolovací doplňky a potřeby jako jsou talíře, skleničky, hrníčky, příbory, ubrusy, ubrousky, vázy, prkénka a mnohé další. 

Udržitelné korkové prostírání s potiskem

Na prostírání se vejde talíř, sklenička i příbor a s přidaným logem se stává hned reklamním předmětem, který upoutá pozornost. 

Korkové prostírání je udržitelné a zároveň ekologičtější variantou nežli prostírání z ostatních materiálů jako například z plastu. Také je omyvatelné a tím se stává opakovaně použitelným. S jeho nákupem tak chráníte stůl před poškrábáním a nečistotami. Zakupte a staňte se šetrnějším k životnímu prostředí.

Marketingové využití korkového prostírání na stůl s vlastním potiskem.         

Napíšeme vám pár bodů pro lepší představu jak takové korkové prostírání využít v marketingové strategii, takže se můžete nechat inspirovat.           

  1. Povědomí o značce. Ať už bude korkové prostírání s vaším potiskem kdekoliv, tak zvýší povědomí o vás a vaší značce. Díky tomu posílíte vnímání vaší značky u zákazníků a celkově ve společnosti.                 
  2. Unikátní design. Korkové prostírání s potiskem si navrhněte tak, aby nejvíce křičelo vaše jméno a cíle vaší značky. Díky tomu může zákazník odhadnout vaše hodnoty, nebo potisk můžete přizpůsobit na konkrétní akce či svátky a roční období (Velikonoční prostírání, Vánoční, Silvestrovské atd.).             
  3. Součást restaurace a atmosféry. Pokud vlastníte podnik jako restauraci, kavárnu či hospodu, tak vaši hosté a zákazníci jistě ocení sjednocenost a dekorace, která mohou být právě korkové prostírání. Poskytuje profesionální a koordinovaný vzhled a zároveň poskytuje propagaci vaší značky.                  
  4. Propagační dárek. Korkové prostírání s potiskem můžete využít jako dárek k nákupu, bonusový sortiment či jako merch, pokud máte tématickou tvorbu, která se týká například vaření a pečení. Díky tomu získá váš zákazník stylov předmět, který bude s vámi či vaší značkou spojen.                 
  5. Podpora udržitelnosti a ekologie. Korkové prostírání je vyrobeno jak už název napovídá z korku, a to znamená, že je vyrobeno z přírodního materiálu, který je ekologicky šetrný. Díky tomu a potisku navíc ukážete, že vám a vaší značce záleží na životním prostředí a není vám jedno, co se kolem vás děje.                  
  6. Soutěže a akce. Pokud jste na nějaké akci se svým týmem (například festival jídla) a chcete zaujmout, pak jsou korková prostírání právě pro vás. Také pokud pořádáte nějaké soutěže, které se točí okolo jídelních stolů, jako například soutěže jedlíků, pak je prostírání skvělé pro sjednocení atmosféry, aby si vás diváci zapamatovali lépe. 
  7. Dárek pro partnery a zaměstnance. Korkové prostírání s potiskem může být i více luxusní, nebo ho darovat v setu s nějakým nádobím, jako třeba skleniček s bambusovými či korkovými prvky. Tímto způsobem posílíte vztahy a ukážete svoji vděčnost za práci a spolupráci.                       

Toto byly jen některé z možností, jak můžete využít korkové prostírání s potiskem v marketingové strategii. Nechte se inspirovat a promyslete si jakou zprávu chcete potiskem na prostírání sdělit.                   

Pokud byste potřebovali poradit s potiskem, nebo se na něco zeptat, pak nás neváhejte kontaktovat a nebo využijte nás online chat, kde vám rádi hbitě odpovíme a pomůžeme. 

Nezapomeňte se podívat i na ostatní kategorie a tisíce kvalitních produktů, jelikož máme největší výběr a 30 let zkušeností na trhu. Zároveň poskytujeme dopravu zdarma po celém Česku a 70% zboží dodáváme již do 3 dnů, takže neváhejte a objednávejte. 

Sada 4 korkových podtácek VS MARIOKA

Sada 4 korkových podtácek VS MARIOKA - Reklamnepredmety
14380 Kč
Detail

Korková podložka pod sklenici

Korková podložka pod sklenici - Reklamnepredmety
1040 Kč
Detail

Korkové prostírání

Korkové prostírání - Reklamnepredmety
10140 Kč
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku