Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Plechovky s potiskem

Zverejnený

Plechovka s vlastním designem je naprostá nutnost pro každého prodejce, firmu či podnik. Jedná se o skvělý reklamní předmět, který se využívá například jako zdarma dárek místo propisky nebo zdarma nabídnout na recepci místo reklamních bonbonů. 

Reklamní plechovka a její design.    

Potisk na plechovce může být i 3D a s různými typy barev, což znamená, že některé barvy jsou vystouplejší než jiné a také některé matné a jiné lesklé. Na tyto plechovky vám vytvoříme design podle vašich představ na míru klidně s vaší fotkou nebo custom logem.           

 

Plechovka je tekutá reklama, která je více zapamatovatelná nežli například propiska, jelikož reklamních propisek máme doma každý spoustu a díky plechovce jakožto tekuté vizitce se můžete osvěžit.   

Marketingové využití reklamních plechovek s vlastním potiskem.             

V následující části článku rozebereme v bodech marketingovou strategii plechovek s potiskem. Nechte se inspirovat.                                              

  1. Branding a povědomí o značce. Díky originalitě reklamy na plechovkách se lidé pozastaví nad jejím brandingem. Reklamní plechovky totiž poskytují ideální příležitost na posílení firemního jména a značky. Na plechovku si nechte natisknout vaše logo, slogan, nebo třeba fotografii, která bude krásně 3D. Budete tak jednodušeji rozpoznatelní a zapamatovatelní.                                 
  2. Mobilní reklama. Plechovky jsou něco jako lahve. Vezmete je s sebou kamkoliv a pijete z nich i na veřejnosti. Právě díky tomu se z plechovek stává takzvaná "chodící reklama". Plechovky můžete prodávat nebo darovat na festivalech, klubech, party, veletrzích a dalších zajímavých akcích. Díky přenosnosti se vaše plechovka dostane i mezi širší veřejnost a díky tomu můžete získat nové zákazníky, jelikož se jedná o originální reklamu. Takže se reklamních plechovek rozhodně nebojte.                                                
  3. Zanechává dojem. Pokud plechovky využijete jako dárek, odměnu či součást výhry v soutěži, tak se stane levným ale účinným reklamním předmětem, který si lidé zapamatují. Pro jejich výborné plnění si je pak zákazníci budou moci od vás i zakoupit a tím budou na veřejnosti zvyšovat povědomí o vaší značce. Reklamní plechovka se tak stane mobilní reklamou, která je praktická i na cesty.                    
  4. Omezenost, a tedy vzácnost. Můžete si je nechat vytvořit sezóně, což znamená, že budete mít limitované edice a lidé je budou moci sbírat stejně jako různé kartičky. Je spousta sběratelů plechovek a pokud budete cílit na ně, tak vytvořte speciální motiv na potisk se kterým se pak budou chlubit na sociálních sítích. Díky tomu se znovu dostanete do povědomí a může to přitáhnout vaše potenciální budoucí zákazníky. Tak buďte originální a plechovky využijte s radostí.                                 
  5. Ekologičtější alternativa. Plechovky sice sami o sobě ekologické nejsou, ale rozhodně jsou ekologičtější než-li plastové lahve. U plechovek je totiž více materiálu, který se dá znovu použít. Pokud budete cílit tímto směrem, tak to nezapomeňte zmínit, jelikož v dnešní době by vám to mohlo přinést spoustu nových věrných zákazníků a zájemců o vaše služby.                   

Toto byly ty nejdůležitější a nejběžnější body marketingové strategie u reklamních plechovek s vlastním potiskem. Buďte kreativní a originální a vymyslete i nové lepší způsoby propagace. Přejeme úspěšné obchody.                             

V dnešní době se originální reklama vyplatí a ať už plánujete jakoukoliv akci, pak se drink zajisté hodí. Proto jsou plechovky velmi oblíbené, jelikož si ji s sebou můžete i odnést a vypít až teprve budete chtít.                                 

Náplně do plechovky s potiskem.  

Naplnit si ji můžete nechat hned několika nápoji, ale nejčastěji se plní perlivou vodou, energy drinkem nebo pivem. Minimální odběr 240 ks. (odběry jsou možné v násobcích 24 ks - balení)

Pro menší počet prosím kontaktujte našeho obchodníka.                                              

Můžete se také podívat na ukázky tisku na plechovky tady.                 

Plechovku můžete dát jako dárek k nákupu, využít jako firemní nápoj, nebo také jako krásný nápoj na oslavy, svatby či výročí.                

Jedná se o tisk přímo na plechovku unikátní technologií, která vytiskne vaše logo ve 3D designu, který je na omak velice příjemný a originální.             

Pokud byste potřebovali poradit ohledně potisku či výběru, tak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rychle a rádi pomůžeme s výběrem a odpovíme na vaše dotazy. Věříme, že budete s nákupem u nás spokojeni a nezapomeňte se podívat i na naše jiné kategorie, které by vás mohly zaujmout, jako jsou reklamní sladkosti či reklamní nápoje.    

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku