Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Meme z roku 2020

Zverejnený

Znáte to, jakmile se člověk dostane v rámci své práce do rutiny, začne to být nuda. My, jejichž pracovní náplň je přece jen trochu kreativní, máme vskutku štěstí. I tak se ale dá sklouznout do nudy díky neustálému koloběhu stejných činností. Abych se tomu vyhnul, našel jsem si kratochvíli v podobě meme, které podle tématu emailingu vkládám každý týden na konec newsletteru. Nemusí se při nich člověk válet smíchy, ale snad tu i tam vykouzlí úsměv.

 

V přehledu najdete memečka týkající se USB klíčů, reflexních prvků, per, sklenic, jednoduše reklamních předmětů, ale i memečka, které reflektovaly dobu ve které jsem je udělal.

 

S kolegou Ferom jsme vyrobili i celoroční komentovaný přehled memeček z newsletterů. Samozřejmě nebude chybět retrospektivní pohled za rokem 2020, plným (jemně řečeno) překvapujících momentů.

 

V galerii najdete všechny memečka z roku 2020 i s popisem, jaké téma reklamních předmětů jsme v daném newsletteru řešily.

 

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku