Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Tipy na letní marketing - elektronické vychytávky a doplňky

Zverejnený

V tomto newsletteru jsme si pro Vás připravili výběr různých vychytávek od jednoduchých levnějších až po dražší elektronické předměty. Najdete tam nejen užitečné, ale také designové předměty. Protože video dnes hýbe světem, tak všechny funkce a výhody jsme vám shrnuli v krátkém videu ke každému předmětu.


Vysoce kvalitní vodotěsné pouzdro - IPX8
Vysoce kvalitní vodotěsné (IPX8) pouzdro, které váš telefon při vodních aktivitách či v dešti udrží zaručeně v suchu. V případě upuštění do vody zůstane pouzdro s telefonem na hladině, díky čemuž nehrozí jeho ztráta. Pouzdro je vybaveno průhlednými prvky umožňujícími ovládání telefonu a pořizování fotografií či videí.


Bambusový reproduktor Ovate 5W s bezdrátovou nabíječkou 15W
Stylový reproduktor s integrovanou bezdrátovou nabíječkou o výkonu 15W. Dvě cívky umožňují nabíjení telefonu jak ve vodorovné, tak svislé poloze. Při bezdrátovém nabíjení se doporučuje produkt připojit ke zdroji el. energie. 5W reproduktor s mimořádně čistým zvukem. Baterie s kapacitou 2 200 mAh umožňuje poslech po dobu až 10h na jedno nabití. Bezdrátové připojení na vzdálenost až 10m. Včetně 1,2m dlouhého micro USB nabíjecího kabelu z TPE (bez PVC). Vyrobeno z bambusu a ABS. 1 baterie typu Li-ion v balení.


Fotorámeček s bezdrátovou nabíječkou 5W
Unikátní fotorámeček vhodný pro fotografie o velikosti 10x15cm s integrovanou bezdrátovou nabíječkou 5W. Bezdrátové nabíjení je kompatibilní se všemi zařízeními podporujícími Qi, jako jsou nejnovější zařízení s Android a iPhone 8 a výše. Vstup: 5V/2A. Výstup: 5V/1A 5W. Včetně 1,5m dlouhého micro USB nabíjecího kabelu z TPE (bez PVC).


Skládací stojan na notebook
Univerzální skládací stojan na notebook ideální pro práci z domova nebo kdekoli na cestách. Vhodný pro notebook do velikosti 15,6". Možnost přizpůsobení v 6 pozicích pro ideální výšku a pozorovací úhel. Lehké složení v rámci sekund. Gumové proužky na spodní straně pro pevné umístění.


Gatil USB nabíjecí kabel
USB nabíjecí kabel v plastovém obalu s hliníkovou karabinkou. S micro USB, USB Typ-C a Lightning konektory, S LED světlem uvnitř pro osvícení laser loga. S knoflíkovými bateriemi.


Zucker bluetooth reproduktor
Bluetooth reproduktor v plastovém obalu, s vestavěnou dobíjecí baterií a 1 LED světlem uvnitř pro osvícení laseru. S funkcí handsfree volání. Vč. USB nabíjecího kabelu, s přívěskem na klíče.


Baterka USB Gear X
Vysoce funkční, výkonné a velmi stylové opakovaně dobíjecí svítilna. Tělo vyrobené z prémiového hliníku skvěle padne do ruky. Funkce rozostření světla umožňuje jeho rozšíření až o 2000násobek. Výkonná žárovka se svítivostí 1 000 lumenů a dosvitem až 500m. Více módů světla včetně SOS. IPX4 zajišťuje odolnost vůči nepřízni počasí nebo vlhkosti. Integrovaná baterie s kapacitou 2 000 mAh umožňuje opakované dobíjení jednoduše přes USB port a používání až 4h na jedno nabití. 1 baterie typu Rechargeable.


Reklamní rozkládací kostka
Rozkládací kostka nebo více hran s vlastní grafikou. Hravá forma prezentace vašich firemních hodnot, ideí. Magnetické hrany zajišťují stabilitu spojů při přeložení. Zrealizujeme Vám grafický návrh na míru. Pro více informací kontaktujte naše obchodníky.


Nabíječka se stojanem na tužky
Udržujte si díky této moderní stolní nabíječce svoji pracovní stůl čistý a svůj mobil nabíjejte. porty USB a jedním portem typu C 2.0 pro nabíjení nejnovější generace mobilních zařízení. S modrým světelným indikátorem značícím nabíjení zařízení. Stojánek na tužky je vyroben z PC a nabíječka z ohnivzdorného ABS. S 1,0 metr dlouhý nabíjecí EU kabel.


Reproduktor 4 v 1 BLASTY
BLASTY je reproduktor 4 v 1 z ABS, PP a textilie. Díky odvážnému designu může tento reproduktor sloužit také jako držák mobilního telefonu, lampa se 3 stupni intenzity a 10W bezdrátová nabíječka s kapacitou Vstupy 1 200 mAh, 5V/2.1A a 9V/1.67A a výstupy 5V/1A a 9V/1. Dodáváno v černém dárkovém balení s nabíjecím kabelem.


Aroma zvlhčovač s LED světlem
Aroma zvlhčovač s LED světlem měnícím barvu. Zvlhčovač má kapacitu cca 130ml a může být plněn esenciálními oleji. Zvlhčovač se ovládá pomocí přiloženého USB kabelu.


Crislax čistící hadřík na displeje
Čistící hadřík na displeje, 80% polyester / 20% polyamid.


Quinton stojánek na mobil
Kulatý, plastový stojan na mobil s protiskluzovou úpravou, mince do nákupního vozíku a funkcí spinneru.


Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku