Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Igelitová taška s potiskem

Zverejnený

Pokud hledáte igelitové tašky vhodné do supermarketů či vlastních obchůdků a podniků, pak jste na správném místě. Můžeme vám nabídnout hned z více variant igelitových tašek a sáčků, které vám potiskneme motivem a logem dle vašich představ. Taška je totiž chodící reklama za skvělou cenu. 

Výhody reklamních tašek.      

Reklamní tašky mají spoustu výhod, které vás jistě oslní. Ať už jejich nízké náklady, plnobarevný či jednobarevný kvalitní potisk, víceúčelové použití a unikátní prezentace vaší společnosti. 

Můžete si vybrat z různých tvarů a velikostí a také i se zpevněným úchopem, jelikož víme, že nic horšího při nákupu, než když si naskládáte nákup do tašky a ta se v zápětí roztrhne, neexistuje. 

Uděláme vám potisk na míru s kterým budete nadmíru spokojeni. 

Inspirujte se igelitovými taškami, které jsme udělali pro naše klienty:

Igelitové tašky, textilní tašky a plátěnky.    

Díky kvalitním igelitovým taškám vzniká reklamní produkt, který mohou vaši zákazníci používat znovu a znovu. Pokud byste chtěli ještě udržitelnější reklamní předmět, tak vám můžeme doporučit textilní tašky, které jsou i pratelné a naleznou si stejné využití, ale lidé je často nosí i jen tak do města, jelikož jsou plátěnky velmi praktické. 

Pokud byste měli zájem o další produkty, které by mohli obohatit váš sortiment, tak se neváhejte podívat i mezi naše další kategorie, kde naleznete spoustu kvalitních produktů, které se vám budou hodit. 

Reklamní taška je ideální reklamní předmět.   

Na reklamní tašku si můžete nechat udělat unikátní grafický design, který individuálně konzultujete s kreativním týmem, a díky tomu si můžete nechat vyrobit i sezónní tašky, které budou tématicky k ročnímu období či svátkům, jako například Velikonoce, Vánoce či Silvestr a další. 

Tašky v prodejnách jsou jedny z nejoblíbenějších reklamních produktů, jelikož si je kupuje spousta zákazníků a pokud si vyhrajete s motivem, tak upoutají pozornost všech zvědavých očí. Proto je velmi důležité hravě nakombinovat motiv s logem. 

Marketingové využití pro igelitové tašky s potiskem.     

V následujících bodech vám vypíšeme ty nejdůležitější a nejzajímavější marketingové využití.             

  1. Mobilní reklamní plocha. Igelitové tašky s potiskem poslouží jako nosiče vašeho reklamního sdělení tedy “chodící reklama”. Jak jsme si již na začátku řekli, tak lidé, kteří nosí igelitovou tašku s vaším logem, budou procházet veřejnými prostory a tím vystavovat vaši značku většímu množství zvědavých lidí.              
  2. Propagační dárek. Igelitové tašky s potiskem mohou být rozdávány jako propagační dárky na veletrzích, akcích nebo jako součást marketingových kampaní. Tímto způsobem můžete získat pozornost a současně poskytnout užitečný a praktický předmět spojený s vaší značkou.                   
  3. Ekologický přístup. Nabízíme i igelitové tašky, které jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů a tím dokážete, že vaše značka dbá na životní prostředí a co se kolem ve světě děje.                   
  4. Diferenciace od konkurence. Díky použití personalizovaných igelitových tašek se odlišíte od většiny, jelikož budou s potiskem loga, motivu či sloganu vaší firmy. Pokud vytvoříte módní a stylový design, tak i přilákáte nové zákazníky.                    
  5. Online marketing. Pokud vytvoříte komunitu, která se k vám bude vracet, tak můžete na sociálních sítí vytvořit i soutěže či challenge. Například vyzvete lidi aby fotili své tašky s potiskem a nákupem v něm, a vy pak můžete vybrat výherce, kterého sdílíte, nebo mu poskytnete slevový kód či poukaz.                   
  6. Distribuce marketingových materiálů. Tašky s potiskem mohou sloužit jako nosiče na další reklamní předměty jako jsou letáky, katalogy či vzorky a vy tím budete šířit povědomí o vaší značce a produktech.      

Toto byly jen některé z možností, jak můžete využít igelitové tašky s vlastním potiskem v marketingové strategii. Nechte se inspirovat a promyslete si jakou zprávu chcete potiskem na tašce sdělit.              

Při výběru potisku a materiálu si můžete nechat poradit například přes online chat, kde vám rádi pomůžeme. 

70% zboží dodáváme do 3 dnů, takže nemusíte mít strach, že byste na svoji objednávku čekali příliš dlouho a navíc u nás máte dopravu po ČR kamkoliv zdarma. 

PE igelitová taška se zpevněným výsekem

PE igelitová taška se zpevněným výsekem - Reklamnepredmety
3640 Kč
Detail

Igelitové LDPE tašky bílé

Igelitové LDPE tašky bílé - Reklamnepredmety
1560 Kč
Detail

PE igelitová taška, páskové ouško

PE igelitová taška, páskové ouško - Reklamnepredmety
3900 Kč
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku