Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Zástěra s potiskem

Zverejnený

Ať už jste zapálený profesionální kuchař, amatérský kuchtík, kreativní artista nebo pekař rozhodně se vám bude hodit mít zástěru vždy po ruce. 

Díky našim kvalitním zástěrám vyniknete v kuchyni nebo na kulinářských akcích. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a vy jimi prezentujete svoji značku, ale také dodáváte profesionální nádech zaměstnancům. 

Velkou výhodou naší zástěry je rozmanitost tisku, jelikož si můžete vybrat z transferu, digitálního transferu, sítotisku či výšivky. Každá technika nabízí jiné výhody a vzhled, proto pokud si nejste jistí výběrem techniky, můžete se podívat na naše články o tiskových technikách, nebo se s námi spojit. 

Zástěra jako reklama

No a taková Zástěra nemusí být pouze ochranným prostředkem, ale i designovým prvkt em v otevřených kuchyních, který přiláká ne jedno oko zvědavého zákazníka. Tím se Zástěra stává skvělým reklamním předmětem, jelikož si na ni můžete nechat potisknout či vyšít vaše logo, aby budila pozornost a logo vstoupilo do podvědomí. 

U nás si můžete vybrat hned z několika materiálů, barev a střihů. Poradíme vám, který potisk je nejvhodnější pro vaše specifika a věříme, že budete spokojeni. 

Inspirujte se zástěrami, které jsme vyrobili pro naše klienty:

Zástěra pro umělce 

Zástěry se nepoužívají pouze při kuchařských pracích, ale také při tvorbě s keramikou, barvami, linorytem, štukem a mnohým dalším. Většina profesionálních umělců zástěry používá, jelikož umění dokáže být výbuch barev, představ, materiálů a nástrojů, který rozhodně nechcete dostávat z vašeho oblečení. Při tvorbě se nechcete držet zpátky, a to díky zástěře ani nebudete muset, a dokonce si na ni můžete nechat udělat motiv, který budete chtít, ať už se jedná o vás, umělecké kurzy či školy, vždy je dobré mít co nabídnout pro ochranu oblečení a díky logu, které si můžete zvolit bude vše krásně personalizivané. 

Pekařská zástěra 

Zástěry nachází využití i v pekárnách, kde se mohou stát pracovním úborem, který láká pozornost zákazníků. Také při práci pekaře je určitě praktické nějakou zástěru mít, jelikož i tato práce je plná výbuchů, ale tentokrát lahodného těsta, voňavých náplní, delikátních polev, mouky a dalších ingrediencí, které tvoří jedlé umění. Proto je důležité míti co přes vaše oblečení, protože i přes to, že máte pracovní úbor, tak díky zástěře nepotřebujete každý den nový a nový. Tato chytrá pomůcka nalezne své využití v různých koutech světa, profesí a domácností. 

Dětská zástěra, zástěra pro děti 

Například pro maminky a tatínky s dětmi jsou zástěry ideální. Oblečení mají při hraní si s barvami, jídlem, fixami atd. celé špinavé, že kolikrát ani nelze vyprat, a to může být opravdu finančně náročné pro rodiče, kteří mají velmi tvořivé dítě, které se potřebuje kreativně vyřádit. Když koupíte zástěru, tak nebudete muset vůbec řešit jestli je špinavá či ne a snadno ji nasadíte i sundáte. 

Marketingové využití zástěr s potiskem         

V následujících bodech vám vypíšeme ty nejdůležitější a nejzajímavější marketingové využití.        

  1. Branding. To znamená, že zástěry s potiskem vám poslouží jako efektivní nástroj pro propagaci vaší značky a zvýšení povědomí o identitě značky a její rozpoznatelnost.
  2. Reklamní nástroj (předmět). Jak už jsme výše zmínili, tak zástěry slouží jako reklamní plocha hlavně díky své velikosti. Také by se dalo říct, že lidé, kteří například v podniku pracují a mají na sobě zástěru s potiskem, tk slouží jako “živá chodící reklama”.       
  3. Zaměstnanecká identita. Pracovní zástěry s potiskem mohou sloužit jako součást firemního oblečení pro zaměstnance v různých odvětví (restaurace, kavárny, obchody, hospody atd.). Díky tomu posílíte firemní identitu a docílíte jednotný a profesionální vzhled.           
  4. Propagační dárek. Zástěry můžete využít také jako reklamní dárek, který můžete rozdávat na veletrzích, akcích nebo jako součást marketingových kampaní. Tímto způsobem jistě získáte pozornost a zároveň darujete praktický předmět vhodný do každé domácnosti.          
  5. Diferenciace od konkurence. Použitím zástěr s potiskem může pomoci vašemu podniku odlišit se od konkurence. Vytvoříte tím unikátní design nebo sdělení, které přitáhne zraky a zaujme vaše zákazníky.          
  6. Soutěže a akce. Pokud jste na nějaké akci se svým týmem (například festival jídla) a chcete zaujmout a vypadat sjednoceně, pak jsou zástěry s potiskem ideálním produktem a reklamní předmět právě pro vás. Také pokud pořádáte kulinářské a podobné soutěže, tak můžete soutěžící rozlišit personalizovanou zástěrou s jejich jménem a zároveň vaším logem.        
  7. Merch. Pokud provozujete firemní obchod nebo vlastní e-shop, můžete nabízet zástěry s potiskem jako svůj merch, který zákazníci mohou zakoupit. Tímto způsobem vás vaši fanoušci mohou podpořit a vy tím specifikujete vaši tvorbu, kterou děláte.                

Kvalitní zástěru tedy nepodceňte, jelikož bude každý den pod neustálým náporem materiálů, které budou poškozovat látku, a ta by u nekvalitních zástěr nevydržela. My však máme prémiové zástěry z těch nejkvalitnějších materiálů a můžeme vám pomoci s výběrem. Neváhejte tedy a zakupte i s potiskem. 

Vybírejte pečlivě, a pokud budete potřebovat poradit, stačí se s námi spojit nebo napsat do online chatu, kde vám pohotově pomůžeme.

Vurcex bavlněná zástěra

Vurcex bavlněná zástěra - Reklamnepredmety
43730 Kč
Detail

Barová zástera

Barová zástera - Reklamnepredmety
4880 Kč
Detail

CHILLI. Zástěra

CHILLI. Zástěra - Reklamnepredmety
9530 Kč
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku