Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Froté ručníky, osušky a polštáře s potiskem

Zverejnený

Zvětšete svůj reklamní prostor na maximum. Potisk osušek nemusí být jen na malý proužek, ale na celou plochu osušky.

Osušky IMAGE. Věrnější podání barev potisku díky nové tiskárně

{rgx:save:0}

 

Na celé potištěné straně se provádí potisk sublimační transferový technologií. Z druhé strany je osuška v jedné barvě ze 100% bavlny. Tento typ potisku je odolný vůči mechanickému poškození. Vyrobíme rozměr a design potisku dle vašich požadavků. Na osušku si můžete dát ušít i poutko na zavěšení. Ozvyte se nám a možná se brzy budou vaši klienti a partneři, opalovat na pláži s vaší originální reklamou.

Materiál: hustota: 360g / m2, 40% bavlna + 60% polyester.

Pandoo – froté z bambusu

{rgx:save:1}

Nabízíme nejvyšší kvalitu ručníků a osušek, které jsou vyrobeny z jemné, rychle schnoucí směsi bambusu a bavlny. Nevtíravý design, pevné poutko v barvě a příjemné barevné tóny jsou harmonizující s těmito luxusními výrobky, které jsou vhodné jako dárek do každé koupelny. Nabízíme 5 barev ve dvou rozměrech. Dopřejte si pocit luxusu.

Materiál: hustota: 530g/m2 , podíl bambusu: 60%.

Polštáře s potiskem

Je to ho víc, co vám umíme nabídnout z našich služeb a produktů a jedním z nich je i potisk na polštáře, které jsou z hebkého mikrovlákna. Tento materiál se využívá i na výrobu dek a županů.

{rgx:save:2}



Polštář se dá potlačit celoplošně a to libovolnou grafikou nebo fotografií. Potisk je odolný vůči mechanickému poškození. Můžete ho prát v pračce s ostatní barevným prádlem. Doplňte design vašeho interiéru s polštářem podle vašich představ.

Materiál: hustota: 280g / m2, 100% zjemněné mikrovlákno.

Froté dárky

Dopřejte domácí welness a sáhněte po vkusném a voňavém dárku.
Dárkové sady, které obsahují ručník nebo osušku spolu s voňavou svíčkou nebo solí do koupele, si můžete pořídit už teď. Vězte, že obdarovaný si na vás vzpomene při každém koupeli.

{rgx:save:3}   {rgx:save:4}

Jak se tlačí na froté

Potlačit správně froté materiál je v podstatě tiskové umění. Na potisk froté ručníků a osušek se ve většině případů používají upravené sítotiskové stroje. Pomocí dopravníků se naplocho položena nepotištěná osuška potlačí separátními barvami, které je následně třeba stabilizovat v stabilizační lázni. Příprava velkých tiskových sítí, jejich nastavení a ztráta části produkce předznamenává výrobu většího množství ručníků.

Nevýhodou tohoto tisku je to, že místo potisku je tvrdší a ručník měkne až po několika vypráních, kdy ale může dojít ke ztrátě části motivu.

Hitem posledních let se proto stala přímý digitální tisk. Pokud máte hezký motiv, nebo reklamu a chcete ji umístit na osušku, doporučujeme Vám digitální tisk. Připlaťte si za osušku, která je kvalitní a budou ji rádi používat všichni Vaši klienti. Reklamní plocha s Vaším odkazem bude v těch nejlepších rukou.

{rgx:save:5}   {rgx:save:6}  

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku