Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Tisk jedlými barvami

Zverejnený

Tisk jedlými barvami je jedinečná reklama, na kterou budou mít Vaši klienti 365 dní v roce chuť. Chutné bonbóny a čokoláda s Vaším logem nebo reklamním textem není žádný problém. Spolu s lízátko, bonbóny, krokvemi, medy a dalšími, kde potlačujeme obal, u nás tvoří velmi oblíbenou kategorii reklamních sladkostí. V naší nabídce naleznete i ručně vyráběné pralinky s možností jedlé plnobarevného reklamního potisku, kterou může být logo, slogan, fotka ...

Produkty, na které realizujeme potisk

Čokoláda

Potisk jedlou barvou u nás realizujeme na čokolády a čokoládové lízátka. Potisk lze umístit na samotné bonbóny, ale i na bílou tabulku čokolády. Ta se realizuje na speciální tiskárně k tomu určené. Jedlé barvy jsou dostupné v základních CMYKových odstínech, není možné vytisknout konkrétní typ Pantone barvy. Motiv se vytiskne na fólii ze které se přenese na pralinku, zasuší a zabalí.

Perníky

V případě perníků používáme polevu, kterou motiv ručně nakreslíme nebo je vytiskneme na jedlý papír (rýžový, marcipánový a jiné), který může mít různou tloušťku. Ten se vybere na základě velikosti a náročnosti motivu, který chcete na perníku mít. Po přilepení potištěné oplatky se ještě přelakuje jedlým lakem aby se perník pěkně leskl a barvy byly sytější. Po uschnutí je můžeme jednotlivě zabalit do celofánové fólií a převázat mašlí.

Na tisk jedlou, potravinářskou barvou využíváme tiskárnu ....

Obaly reklamních sladkostí

Kromě zmíněných potravinářských barev je stejně žádaný tisk na obaly reklamních sladkostí. Obaly bonbónů, lízátek, žvýkaček, miničokoládek ale i HB cukrů nebo mandlí ke kávě. I toto jsou produtky, na kterých obalů víme potlačit logo. V případě bonbónů, lízátek, HB cukrů je možnost tisku 4 barev, v případě obalů čokolád využíváme plnobarevnú tiskárnu. Vždy závisí od daného produktu, množství a motivu. I v tomto případě se cena kalkuluje individuálně na žádost, kterou Vám rádi zpracují naši obchodníci.

Využití reklamních sladkostí

Takto připravené, potištěné a zabalené pralinkové sady, perníky, tabulkové čokolády ale i čokoládové lízátka klienti zvyknou nakupovat zejména před Vánocemi, při otevírání nových poboček, na výročí, na den dětí nebo pokud chtějí jednoduchý dárek který potěší každého. Jsou univerzálním a vždy vhodným dárkem po celý rok, zejména před Vánocemi. Chutná čokoláda nebo bonboniéra s Vaším logem jistě zaujme vašeho klienta a zanechá v něm příjemný pocit na dlouhou dobu.

Cena

Reklamní sladkosti naceníme individuálně podle počtu kusů a barevnosti motivu. Pokud se Vám myšlenka jedlé reklamy líbí neváhejte nás kontaktovat.

Výhody

  • Tisk plnobarevných motivů
  • Široký výběr chutí a velikosti balení.
  • Univerzální dárek, který udělá radost každému.

Nevýhody 

  • Absence tisku konkrétních Pantone barev.
  • Omezené použití ohraničené minimální trvanlivostí.

Ukázky potištěných produktů naleznete zde.

{rgx:save:0}   {rgx:save:1}  

{rgx:save:2}   {rgx:save:3}   {rgx:save:4}

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku