Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Dřevěné podtácky s vlastním potiskem

Zverejnený

Pokud zařizujete svoji firmu či společnost jako je restaurace, hospoda či kavárna, tak jste na správném místě. V naší nabídce naleznete tisíce reklamních produktů, které přijdou vhod. Dnes se budeme bavit jak už název napovídá o dřevěných podtáccích.                                         

Podtácky jsou nutnost pro každý podnik, právě proto jsou skvělým reklamním předmětem, který je však často opomíjený. Spousta podniků si podtácky neobranduje svým logem, a to je velká škoda, jelikož produkty, které jsou personalizované hosty více zaujmou.             

Stačí si představit ten rozdíl mezi podnikem, který si řekne, že podtácek je taková maličkost, že se na ní může ušetřit, a tak koupí podtácky jako má většina podniků vs podnik, který investuje do všech malých drobností, které vyloženě křičí jméno té dané restaurace. Právě tyto maličkosti dodávají na luxusnosti a právě proto by neměly být opomíjeny.           

Jakou technologií tiskneme na dřevěné podtácky?               

Dřevěné podtácky si nechte potisknout vaším logem, sloganem či motivem. Máme hned několik technologií, kterými tiskneme, ale metody, které se využívají na dřevěného podtácky a dřevo konkrétně jsou výpal, gravírování laserem, nebo třeba tamponový potisk. U každého produktu máte zvlášť vypsané možnosti potisku, takže si můžete vybrat.                                 

Výhoda dřevěných podtácků spočívá v udržitelnosti.           

Dřevěné podtácky jsou praktičtější a udržitelnější než papírové a korkové. Dřevěné podtácky se snadno omyjí a nic se do nich nevsákne, takže jsou i hygienické a znovupoužitelné. Dřevěné podtácky můžete využít do svého podniku, ale také do svojí firmy, jelikož jsou vhodné pro kohokoliv.               

Pokud by vás zajímal i jiný sortiment, který je spjatý se stolováním, tak se podívejte i na naše jiné kategorie. Doporučujeme vám naše skleněné či keramické hrnky, příbor, prostírání a mnohé další.                       

Pokud byste potřebovali poradit ohledně potisku nebo čehokoliv dalšího, tak nás neváhejte kontaktovat, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rychle a rádi pomůžeme. Věříme, že budete spokojeni a doufáme, že u nás nakoupíte znovu.      

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku