Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Bezpečně na dovolené

Zverejnený

Dovolená. Jedno z nejkrásnější znějících slov v jakémkoli jazyce. Vždyť si to jen zkuste po Holiday, Urlaub, Dovolenka, Święto, День отдыха, Semestr, počitnice, Ünnep, ... Samozřejmě jen tak, jak vám to vaše lingvistické schopnosti umožní, ne že si polámete jazyky.

Víte, co je na dovolené nejdůležitější? Vrátit se z ní odpočinutý a plný sil tak, abychom se znovu mohli pustit do pracovního procesu. Jako v životě, tak i na dovolené, na nás číhají různé nástrahy a dnes se podíváme na několik reklamních předmětů, které budou nejen hrdě nosit logo firmy, ale pomohou přežít dovolenou a někdy i zachránit zdraví, či dokonce život. Dnešní blog je tedy takový trochu preperistický podle hesla "Očekávej to nejlepší, ale buď připraven na to nejhorší."

Poslechněte si náš podcast na téma Bezpečně na dovolené

 

Sbalte se do neodbytného batohu

Všechny doklady, peníze a elektroniku, nebo důležité cestovní dokumenty je ideální mít na jednom a bezpečném místě a jím je nedobytný batoh. Tyto batohy jsou vyrobeny ze speciálního povrchu, který není možné rozřezat. Navíc má batoh poschovávané různé kapsy a přihrádky, ke kterým se žádný kapsář nedostane, i kdyby vás,, nechtěně "objal v přeplněném metru. Disponují i polstrovanou přihrádkou na notebook, tablet, USB portem pro nabíjení, RFID ochranou, reflexními prvky a mnoha jinými funkcemi. Na výběr je několik druhů, velikostí, tvarů a barev takže si vyberou dámy, páni a také děti.

{rgx:save:0}  {rgx:save:1} {rgx:save:2}  {rgx:save:3}

Chystáte se na dovolenou autem?

Nouzové kladívko

Ještě jste o něm neslyšeli? A to přitom zachránilo už spoustu životů. Díky své praktičnosti se dostalo do mnoha aut a jejich majitelé na ně nedají dopustit. Co všechno takové kladívko dokáže? Skoro všechny samozřejmě vědí rozbít v případě nouze sklo auta a kdo z vás to už zkoušel holýma rukama, tak asi ví, že to vůbec není snadný úkol. Další důležitou funkcí kterou disponují multifunkční vyprošťovací kladívka je řezačka bezpečnostních pásů. Toto kladívko má i blikačku a nepotřebuje baterku, protože má páčku na dobití energie. Jiné sice baterky potřebuje, ale má světlo a v nabídce naleznete i bezpečnostní kladívko s vlastním hořákem a nožíkem. Existuje dokonce i bezpečnostní kladívko se dvěma USB vstupy s nabíječkou do auta! Je třeba dodat, že častokrát, kladívko nepoužijeme pro sebe, ale na to, abychom pomohli jiným na cestě.

 

Sluneční brýle

Naprostou nezbytností na každé dovolené jsou stylové sluneční brýle. Sluneční brýle pomohou ochránit zrak vašich zaměstnanců, klientů, nebo obchodních partnerů. S decentně potištěným logem tak budete spolu s nimi v autech, na plážích, nebo odpočívat na terasách a u bazénů. Vybrat si můžete z obrovského množství tvarů, barev a provedení. V našem eshopu najdete brýle plastové, ale i dřevěné, či kovové. Stačí se zamyslet nad tím, které brýle budou správně reprezentovat vaši značku.

 

Chystáte se k moři nebo do zahraničí?

Nafukovačky od výmyslu světa

Na dovolené se častokrát chodí k vodě, což v kombinaci s bujarou náladou není vždy zrovna ten nejlepší nápad, proto berte tuto část trochu s nadhledem. Abychom se jen tak nepřecházely s piňakoládou po bazénu, ale raději bezpečně seděli v nafukovacím kruhu s opěradlem, tu máme překvapivě - nafukovací kruh s opěradlem :) Dětem pomohou takové krásné nafukovací rukávníky, které také víme potisknout logem tak, aby se neztratilo.

 

Rouška

Ať se nám to líbí, nebo ne a je jedno, jaký názor na to máme, pravdou je, že rouška zůstanou v našich životech ještě nějakou tu dobu. Při návštěvě muzeí, obchodů, či na místech s větší koncentrací lidí jsou povinné nejen u nás, ale i v zahraničí a argument, že "Jsem na dovolené" nikoho neobměkčí. V naší nabídce najdete jednorázové roušky, ale i zakázkové, které umíme potisknout logem vaší společnosti. Kontaktujte naše šikovné obchodníky a oni vám už s výběrem toho správného rouška velmi rádi poradí.

 

Chystáte se strávit čas v přírodě?

Lékárnička

Asi se mnou nikdo nebude hádat, pokud na pomyslné první místo předmětů, které se sejdou na každé dovolené, umístíme lékárničku. Předpokládám, že v autě takovou už máte. Co když se ale vyberete na túru do hor, na raft, nebo nejdete na dovolenou svým autem? V případě potřeby tehdy určitě pomůže menší přenosná lékárnička, kterou lze zavěsit na krk, nebo se pohodlně vejde do každého batohu.

 

Izotermická fólie

Na závěr jsem si nechal velmi specifický reklamní předmět. Pokud jste ze severu a z hor jako já a také rádi trávíte večery u ohně s kytarou v ruce, tak víte, že v noci bývá již celkem zima a zatímco přes den stačí ženám sukně a mužům kraťasy, v noci bývá chladno. Do stanu nebo chaty se ale někomu ještě velmi nechce. Před prochladnutím zachrání izotermická fólie. Ta se ale sejde i v mezních situacích při podchlazení a je to přesně ta věc, kterou v extrémních případech chcete mít u sebe. Ukažte svým zaměstnancům, že vám záleží na jejich zdraví a oni to jistě ocení.

 

Multifunkční nářadí

Vždy je dobré mít sebou v přírodě kompaktního pomocníka, který zvládne více funkcí. Proto jsou tak velmi populární kapesní nožíky s více funkcemi. V naší nabídce naleznete i dražší značkové kusy, ale takový nožík nemusí být drahá záležitost. Zkuste se podívat na tento multifunkční jedenáct dílný nožík a přesvědčte se sami.

V nabídce máme i jiného multifunkčního pomocníka. Pokud jste v přírodě a ztratíte se, zachránit vás může i tento šikovný pomocník s mnoha užitečnými vlastnostmi. Tento malý pomocník na přežití obsahuje píšťalku, kompas, teploměr (° F), světlo, zrcadlo, lupu a šňůru s bezpečnostním uzávěrem.

 

Závěr

Reklamní předměty, které si sebou vezmou lidé na dovolené jsou předměty, které uvidí velký počet lidí. Pamatujte, že s takovým reklamním předmětem zasáhnete obrovskou masu lidí za cenu mnohdy nižší než je cena jednoho kliku v placené online reklamě. Prázdninové reklamní předměty jsou proto ideální na budování povědomí (brand awareness) o vaší značce.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku