Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Batoh s vlastním potiskem

Zverejnený

Hledáte praktický dárek či produkt do vaší firmy, podniku či na soukromé účely? My vám nabízíme hned desítky různých batohů, tašek či jiných zavazadel v tom nejkvalitnějším provedení. Naše batohy si můžete vybrat hned z několika různých materiálů (polyuretan, polyester, bavlna, polypropylen atd.) barev (černá, červená, šedá, bílá, hnědá atd.) velikostí a hlavně s potiskem vašeho loga, sloganu či fotky.     

Batohy jsou praktickou součástí naší společnosti, ať už na turistiku, sporty či pouze jako módní doplněk, tak jsou všude kam se podíváme. Pravděpodobně každý má doma nějaké zavazadlo, ať už je to právě batoh nebo například kabelka, taška, kufr a další. Právě proto je batoh s potiskem dokonalou reklamou.       

Hledáte dámské batohy, pánského batohy či dětské batohy a školní batohy?        

Ať už hledáte dámské batohy, pánské batohy, dětské batohy nebo školní batohy, tak u nás je najdete. Tento reklamní nosič je vhodný pro školy, turistickém kanceláře, tábory, cestovní kanceláře, firemní akce a mnohé další. Zároveň si je nechte potisknout, aby vyhovovaly vašim představám.      

Nabízíme různé druhy batohů jako jsou batohy na notebook, školní brašna, malé batohy, velké krosny a také máme i speciální nedobytné batohy pro všechny věkové kategorie, které jsou zajištěny speciální látkou, polstrovanou přihrádkou na notebook, skrytými zipy a kapsami ke kterým se žádný zloděj nedostane.        

Naše batohy si nechte i potisknout a tím si zavazadlo personalizovat, aby se z něj stal i reklamní předmět. Nabízíme vám hned několik technik potisku, ale nejčastěji využívané typy na batohy jsou sítotisk, transfer nebo tamponový tisk. 

V naší široké nabídce naleznete hned několik druhů batohů (pánské, dámské, dětské, sportovní, outdoorové, ochranné před odcizením a kapsáři, na notebook, stylové).     

Na každý batoh bez rozdílu jsme schopni vyhotovit potisk tak, aby dokonale prezentoval vaší značku, firmu či podnik.     

Co je to personalizovaný batoh nebo reklamní batoh?      

Každý jsme jiný a právě proto nabízíme různé druhy, takže se nemusíte bát, že byste ten pravý pro vás či vaše klienty a zaměstnance nenašli. Zároveň si je nechte potisknout a tím personalizovat.             

Jedním z nejoblíbenějších typů jsou bezpečnostní batohy, které jsou vhodné pro lidi, kteří cestují často MHD nebo se pohybují na přeplněných ulicích a dalším oblíbencem je turistický či sportovní batoh, který slouží tak, jak už jeho název sám o sobě vypovídá.    

Marketingové využití batohu s vlastním potiskem.                 

V této části článku se podíváme na marketingovou strategii a jak můžete v tomto duchu využít naše batohy na které si necháte udělat personalizovaný potisk.                                                                       

  1. Mobilní reklamní plocha. Tak jako i tašky, trička nebo čepice se i batohy s vlastním potiskem řadí k takzvaným "chodícím reklamám". To znamená, že díky tomu, že bude zákazník či zaměstnanec nosit vaše reklamní produkty, tak dojde ke zviditelnění vaší firmy a vaší značky. Právě proto budou lidé, kteří nosí vaše batohy s potiskem přitahovat pozornost ostatních, ať už se budou pohybovat kdekoliv.                        
  2. Propagační dárek. Stejně tak jako všechny reklamní produkty můžete i batohy s vlastním potiskem použít jako propagační dárek. Může to tedy sloužit pro zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery. Díky potisku, který batoh personalizuje se dostane vaše značka do povědomí více lidí a tím zanecháváte pozitivní dojem.                  
  3. Zaměstnanecká identita. Batohy s vlastním potiskem můžete využít jako součást firemního oblečení pro zaměstnance. Můžete je tedy využít pro průvodce a podobné zaměstnání. Proto posílíte firemní identitu a jednotný vzhled. Zaměstnanci díky tomu budou mít praktický předmět, který jim může být užitečný i doma.                             
  4. Propagace na veletrzích a akcích. Batohy s vlastním potiskem využijte jako dárek či výherní předmět na různých akcích jako soutěžích, dětských dnech, burzách, veletrzích a tak dále. Pomocí propagace přes tyto akce se dostanete do povědomí více lidem a ti mohou být vaši budoucí zákazníci a klienti.                                     
  5. Outdoor akce a sportovní události. Batohy s vlastním potiskem jsou perfektní reklamní předmět pro sporty a outdoorové akce, takže jsou vhodné pro turistické a cestovní kanceláře. Pokud budou lidé s takovými zájmy využívat váš reklamní předmět, tak se stanou takzvanou “chodící reklamou” a vy se díky tomu dostanete do většího povědomí. Rozšíří se o vaší firmě a značce pozitivní pověst a tím přitáhnete nové zákazníky a klienty.                                          
  6. Prodejní produkt. Pokud provozujete obchod, eshop a vlastní merch, tak můžete batohy použít na rozšíření vašeho sortimentu. Díky tomu se můžete zařadit do konkrétnější kategorie prodejců jako prodejci sportovních potřeb a věcí na outdoorové aktivity. Tím se dostanete do skupiny lidí, kteří budou mít o vaše produkty zájem.                           
  7. Diferenciace od konkurence. Vytvoření unikátního designu nebo sdělení, které odpovídá vaší značce, přitahuje pozornost a zaujme zákazníky. Proto využijte reklamní batohy na odlišení se, aby vás vaši potenciální zákazníci lépe rozlišili.             

Toto bylo jen pár příkladů jakou marketingovou strategii můžete zvolit, avšak nápadům se meze nekladou a věříme, že vymyslíte spoustu dalších možností jak vaši firmu a značku zviditelnit. Tak se nechte inspirovat.                            

Pokud byste potřebovali poradit s výběrem, tak nás neváhejte kontaktovat, anebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rychle a rádi pomůžeme. Věříme, že se vám produkty budou líbit a budete tak s nákupem spokojeni.     

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku