Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Dlouhé noci se blíží - reflexní reklamní předměty pro bezpečí

Zverejnený
Věděli jste, že…
chodci i cyklisti jedoucí po krajnici musí mít podle zákona za snížené viditelnosti na sobě viditelně umístěné reflexní prvky, anebo oblečený reflexní oděv? To dokonce platí nejen mimo obce, ale také v obci.
Reflexním prvkem může být nejen vesta, ale také velmi populární pásek na ruku, nebo praktický návlek na ruksak. Vybrali jsme pro Vás několik reflexních reklamních předmětů a dva z toho jsou tento týden v akci. Věříme, že s prodlužováním noci tato nabídka osloví vás, vaše klienty, i obchodní partnery.
 

Enrollo reflexní pásek

{rgx:save:0}
Reflexní pás, který lze obtočit například kolem ruky, je jedním z nejpopulárnějších a nejpraktičtějších reflexních prvků vůbec. Není divu. Vejde se do každé tašky a jeho nasazení netrvá ani vteřinu. Navíc, jako reklamní předmět je vhodný na potisk. Jednobarevný potisk Vám nyní dokážeme zabezpečit zadarmo při objednávce 1000 kusů.
 

Reflexní vak Lemap

Praktické vak s rozměrem 31x45cm se stahovací šňůrkou je tento týden ve výhodné akci. Při objednávce 250 kusů ušetříte až 65€. Vak je samozřejmě vhodný na potisk.
 

Hero reflexní vesta

{rgx:save:2}
Absolutní klasikou mezi reflexními prvky je reflexní vesta. Je nejen povinnou výbavou v našich automobilech, ale rovněž dobře poslouží i na motorce, nebo při práci blízko cest. Ideálním způsobem potisku je sublimační potisk černou barvou. Správně zvolený potisk dělá z reflexní vesty ideální reklamní předmět, vhodný na umístění loga vaší společnosti. Bonusem při této vestě je také praktický vak, který je také vhodný na potisk.
 

Obal na batoh - Camino

{rgx:save:3}
Nezabírá mnoho místa a v nepříznivém počasí je na nezaplacení. Co je to? Obal na batoh do deště s reflexními pruhy Camino.
 

Kabát Core High Viz Motorway

{rgx:save:4}
Reflexní kabát pro náročné klienty, kteří pracují v náročných podmínkách, je reklamní předmět, jenž si zaslouží každou vteřinu pozornosti. Je nepromokavý, se skrytou kapucí a velkými kapsami. Splňuje normu ISOEN20471:2013, třída 3 a dodává se v různých velikostech ve dvou barevných vyhotoveních.


 

Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku