Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Zabavte se děláním stop do písku

Zverejnený

Léto se s námi pomalu loučí, avšak není všem dnům konec! Pokud vás dovolená teprve čeká, nebo se již nyní těšíte na tu budúcoročnú, zbystřete svou pozornost!
{rgx:save:0}

Když se procházka po pláži stane zábavou

Toto je absolutní letní vychytávka! Jaké zábavné může být (a nejen pro děti) procházet se po mokrém písku a zanechávat po sobě jedinečné stopy, dokonce ve tvaru loga vaší firmy nebo čehokoliv, co si jen vymyslíte? Určitě zajímavé. Jak je to ale vůbec možné? Díky laserové technologii. Světlo z laserového paprsku se po dopadu na pantofle mění na teplo a toto teplo následně vypaluje povrch materiálu. Tím pádem, při každém vašem kroku a pod tíhou lidské váhy pantofle zanechává v mokrém písku originální otisk. Gravírování laserem se využívá většinou na kovové povrchy, jako například termosky, kovové části rtů, ale i na dřevo, kůži (diáře, peněženky, tašky), sklo (sklenice) či na předměty z materiálu EVA, což je i případ těchto Flip flop pantoflí .
{rgx:save:1}

Ať si vás zapamatují i na dovolené

Náš kolega Fero byl na dovolené ve Španělsku a vyzkoušel kouzlo laserových pantoflí. Originalitu ocenili i kolemjdoucí rekreanti, kteří si otisk v mokrém písku ihned všimli. Důležité je, nedělat to, pokud je příliv, jinak vám stopa dlouho nevydrží :) Otisky v písku díky obyčejným pantoflím je jeden z dalších možností, jak nenásilným způsobem dáte vědět o své firmě i v zahraničí.
{rgx:save:2}
Pokud vás tato vychytávka zaujala, neváhejte a kontaktujte naše skvělých obchodníků, kteří vám poradí a vyřídí vše podle vašich představ.
Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku