Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Vánoční igelitová taška s potiskem

Zverejnený

Přemýšlíte čím oslovit zákazníky na Vánoce? Tak co takhle si navrhnout sváteční igelitové tašky, které potěší nejednoho zákazníka. Taška je totiž chodící reklama za skvělou cenu. 

Pokračovanie

Nákupní taška je jedním z nejprodávanějších reklamních předmětů a většina domácnosti alespoň jednu doma vlastní stejně tak, jako propisku. Nalezne své praktické využití a při kvalitním materiálu je i znovupoužitelná. 

U nás si  můžete vybrat z různých velikostí a materiálů, které si necháte potisknout motivem a vaším logem, a proto je velmi snadné vytvořit vánoční tematickou tašku.                   

Pokud byste svůj sortiment chtěli rozšířit ještě o něco navíc, pak doporučujeme i plátěnky a jiné textilní tašky, které jsou udržitelnější a dají se i prát. Pokud by taková plátěnka byla ještě k tomu tematicky laděná, pak by našla své využití i jako doplněk běžně do města.            

Igelitové tašky jsou v dnešní době běžnou součástí většiny domácností, a proto jsou vhodné do vašich podniků, jelikož je lidé znají a běžně využívají. Pokud si pohrajete se zajímavým vánočním motivem, tak lidem vykouzlí úsměv na tváři a rozšíří pozitivní povědomí o značce.                    

Marketingové využití pro igelitové tašky s potiskem.     

V následujících bodech vám vypíšeme ty nejdůležitější a nejzajímavější marketingové využití.             

  1. Mobilní reklamní plocha. Igelitové tašky s potiskem poslouží jako nosiče vašeho reklamního sdělení tedy “chodící reklama”. Jak jsme si již na začátku řekli, tak lidé, kteří nosí igelitovou tašku s vaším logem, budou procházet veřejnými prostory a tím vystavovat vaši značku většímu množství zvědavých lidí.              
  2. Propagační dárek. Igelitové tašky s potiskem mohou být rozdávány jako propagační dárky na veletrzích, akcích nebo jako součást marketingových kampaní. Tímto způsobem můžete získat pozornost a současně poskytnout užitečný a praktický předmět spojený s vaší značkou.                   
  3. Ekologický přístup. Nabízíme i igelitové tašky, které jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů a tím dokážete, že vaše značka dbá na životní prostředí a co se kolem ve světě děje.                   
  4. Diferenciace od konkurence. Díky použití personalizovaných igelitových tašek se odlišíte od většiny, jelikož budou s potiskem loga, motivu či sloganu vaší firmy. Pokud vytvoříte módní a stylový design, tak i přilákáte nové zákazníky.                    
  5. Online marketing. Pokud vytvoříte komunitu, která se k vám bude vracet, tak můžete na sociálních sítí vytvořit i soutěže či challenge. Například vyzvete lidi aby fotili své tašky s potiskem a nákupem v něm, a vy pak můžete vybrat výherce, kterého sdílíte, nebo mu poskytnete slevový kód či poukaz.                   
  6. Distribuce marketingových materiálů. Tašky s potiskem mohou sloužit jako nosiče na další reklamní předměty jako jsou letáky, katalogy či vzorky a vy tím budete šířit povědomí o vaší značce a produktech.      

Toto byly jen některé z možností, jak můžete využít igelitové tašky s vlastním potiskem v marketingové strategii. Nechte se inspirovat a promyslete si jakou zprávu chcete potiskem na tašce sdělit.              

Jestliže potřebujete poradit, pak neváhejte a kontaktujte nás nebo nám napište na online chat, kde vám rádi pomůžeme. Věříme, že budete spokojeni a objednáte znovu. 

Přejeme vám příjemné svátky a rodinnou pohodu ❤️

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku