Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

USB ve tvaru nákladního auta? Žádný problém!

Zverejnený

I vy byste se rádi odlišili originálními reklamními předměty, nebo by ste naopak chtěli vyzdvihnout přednosti vaší Corporate identity něčím speciálním? Možností je několik a je jen na vás, jakou formou propagace se vyberete!

USB na mieru

USB klíče jsou stále vděčným a skutečně praktickým prezentačním dárkem pro každého klienta. Pokud je dělán na míru, získává navíc nový rozměr v podobě exkluzivity. Náš klient Brantner Slovakia se na nás obrátil s požadavkem o vytvoření návrhu na reklamní USB klíče na míru. Jelikož se společnost zabývá sběrem odpadu a učí lidi separovat odpad již od svého vzniku, výběr padl na autentické sklízecí nákladní vozidlo.

USB na mieru

Jak na to? Stojí to za to!

Po úvodním zadání, a tedy definování hlavní myšlenky, jaký tvar má USB klíč mít, je při USB klíčích na míru důležitý nejprve nákres na papír, ve spojení s reálnou představou, které následně přetransformujeme do online podoby. Ve finále připravíme 3D návrh na vlastní formu, do které se nalévá guma. Klient si může samozřejmě určit kapacitu vnitřního čipu, který bude do USB klíče na míru vložen. Pro Brantner Slovakia jsme vyrobili 300ks takových nákladních autíček. Kompletní proces výroby trvá minimálně 20 dní. Originální výsledek však stojí za to!

USB na mieru

Zaujala vás myšlenka vlastního USB na míru? Ozvěte se nám!

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku