Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Přívěsky a klíčenky jako reklamní předměty

Zverejnený

V newsletteru jsem dal v předmětu zprávy hádanku: Který předmět máme stále sebou a není to mobil? Jelikož čtete tento blog, tak víte, že odpovědí jsou klíče a to, co k ním přísluší. Ten nejzákladnější je kroužek, který považuji za jeden z nejgeniálnějších a zároveň nejzákeřnějších vynálezů lidstva, protože umožňuje ztratit všechny klíče najednou. A ne jen klíče, ale také různé přívěsky a klíčenky, které mají pro nás častokrát nevyčíslitelnou citovou hodnotu.

 

Klíčenky

Aby se klíče neztrácely, lidstvo vymyslelo další geniální vynález - klíčenku. Klíčenka dokáže za pomoci kroužku na klíče zajistit nejen to, aby klíče zůstali pohromadě, ale i to, aby klíče zůstali spolu se svým majitelem. Opravdu dobrá klíčenka vydrží v podstatě celé dětství a pak je čas na novou, ale přiznejme si to. Kdo z nás si klíčenku koupil? Klíčenka se v životě člověka prostě jaksi vyskytne. Jelikož se však my zabýváme reklamními předměty, tak trochu šípime, že to není jen tak, z čista jasna. Je za tím snaha o to, abychom našim zákazníkům, klientům a obchodním partnerům přinesly něco užitečné, co jim bude spolehlivě sloužit dlouhá léta, přesně tak, jak i firma, kterou zastupujeme.

Klíčenky mohou mít různé podoby. Může to být malá skoba, která se připne o poutko kalhot, což je populární hlavně u dětí. Dospělí upřednostňují různé šňůrky, nebo třeba i mohutnější skobu / karabinku, která se dá snadno připnout k tašce či batohu.

 

Naše realizované přívěsky s potiskem

 

Ukázka klíčů našich přátel a kolegů

Udělal jsem pár fotek klíčů kolegů, i v okruhu mých přátel a mezi nimi mají klíčenku tři. Dva v podobě více-či méně praktické tkaničky a jeden s malou skobou.

 

Ženské klíče

Ženské klíčenky se liší od těch chlapských. Ne že by se daly svazky klíčů dělit jen podle pohlaví, ale pro úplné zjednodušení a potřebu tohoto článku je takto rozdělím. Příště je rozdělím podle barvy a množství vlasů, příjmu, věku, nebo politického přesvědčení a jsem si jist, že také najdu společné znaky :) U žen se často při klíčích objevují různé třpytkami, složitější a barevnější přívěsky. Ženy se však nevyhýbají ani praktickým přívěskem, například žetony do nákupních vozíků.

Krásné a barevné klíče. Najdeme zde praktický přívěsek se žetonem do nákupního vozíku, jakož i ozdobné a třpytivé písmeno D.

I huňaté přívěsky jsou častou součástí ženských klíčů. V tomto případě je svazek klíčů vylepšený i o rolničku, díky které klíče jejich majitelka nemusí vizuálně kontrolovat, ale stačí když zatřese kabelkou.

Více přívěsků jako klíčů. Je vidět, že majitelka klíčů má kopec zážitků a vzpomínek, které si připomíná také díky svazku klíčů. Na těchto klíčích najdeme až tři reklamní předměty a tři přívěsky!

Dva klíče, ale 1 plátěná klíčenka a 3 přívěsky. Další příklad toho, jak bojovat s hledáním klíčů v kabelkách.

Mužské klíče

Přívěsky tvoří hegemonie součást klíčové kultury, jsou však výjimky, jako náš kolega, který svazek klíčů považuje, z čistě pragmatického hlediska, za neposkvrněnému objekt. Různé přívěsky mu trhaly kapsy a tak mu nakonec zůstal jen čistý svazek klíčů.

Praktické klíče bez přívěsku


Muži bývají při svých klíčenkách pragmatičtější, ale jak jsem napsal už výše, netřeba toto dělení brát fatalisticky. Jak vidno na následující fotce, při klíčích najdeme otvírák na lahve, ale i přívěsek s fotkou manželky.

Chlapské klíče, na kterých najdete barvy, ale i plátěné klíčenky, které slouží k lepšímu nalezení klíčů.

Jaké klíče máte vy?

Dobře se podívejte na svůj svazek klíčů. Kolik reklamních předmětů tam najdete a s kolika přívěsky máte citový vztah? Připomínají vám dovolenou, nebo člověka který vám je dal? Otevíraly jste reklamním otvírákem láhve piva na každé dovolené nebo výletu? Světýlko na klíčích vám pomohlo najít zámek ve dveřích, nebo jste s malým navíjecím metrem změřili ideální výšku barové židle do nové kuchyně? Staňte se i vy, pomocí originálního přívěsku nebo klíčenky, součástí života lidí. Darujte svým zákazníkům, nebo obchodním partnerům pěkný a užitečný reklamní předmět, který je bude provázet kamkoli půjdou. Dokonalý přehled v klíčenkách a přívěscích si uděláte při návštěvě kategorie Přívěsky a klíčenky na naší webstránce.

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku