Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Nejpopulárnější hrnky pro potisk

Zverejnený

Chcete vědět, které poháry jsou nejžádanější jako reklamní předměty? Podíval jsem se na naše statistiky za rok 2020 a vybral jsem ty nej z různých kategorií.

 

Sklenice, jako reklamní předměty

Nejdříve si ale řekněme něco o pohárech, jak o reklamních předmětech. Určitě má každý z vás ten svůj oblíbený pohár. I já. Je to pohár s nápisem "Plastic is not my cup of tea". Volný překlad: Plast není můj šálek kávy. Odpusťte prosím to, že jsem nahradil slovo čaj, slovem káva :) Tento hrnek je navíc příklad dokonalého reklamního předmětu. Je od firmy Henkel a protože i já se snažím používat minimum plastu a žít bezodpadově, tak mám pozitivní asociaci díky tomuto poháru s danou společností. Tak se to má dělat, a logo nemusí křičet přes celý pohár, to by mohlo být kontraproduktivní.

 

Stát se součástí osobních rituálů je asi to, o co byste se měli snažit při reklamních předmětech obecně. Darujte něco pěkné a praktické. To pohár splňuje na sto procent.

 

Poslechněte si náš podcast na téma hrnků s potiskem.

 

Keramický hrnek

Ano, nejpopulárnější hrnek vypadá přesně tak, jak si ho představujete. Je to ten hrnek, který máte s nejvyšší pravděpodobností na ranní kávu i vy. Na výběr je ale mnoho dalších tvarů, a proto není důvod, abyste šli s davem. Nebojte se být originální! Doporučeným potiskem pro tento hrnek je sublimační potisk, který vydrží i mytí v myčce nádobí. Na takový tvar hrnku se hodí i termochromní potisk, který ukáže potisk až po nalití horkého nápoje.

 

Coffee 2 go

Pohár na ranní kávu se sebou je praktický hlavně ve městech, kdy se můžete po cestě do práce zastavit ve své oblíbené kavárně na rohu ulice. Mezi sklenicemi s dvojitou stěnou je to právě tento krásný coffe 2 go pohár, na který doporučujeme jako techniku potisku - gravírování, aby Vaše logo vypadalo opravdu hodnotně.

 

Keepcup

Mezi klasickými jednostěnný keepcupmi vyhrává mimořádně variabilní pohár CreaCup. Je to kvůli tomu, že za přiměřenou cenu poskytuje velkou variabilitu barev, které si tak víte efektivně vyskládat například podle barev loga vaší firmy. Je však třeba připomenout, že v těsném závěsu za ním je Brite-Americano® primo 250 ml.

 

Nejpopulárnější šálek

Chcete-li logo na šálek, tak je vysoce pravděpodobné, že sháníte právě tento porcelánový šálek. Hodí se do firem, ale i do kaváren a restaurací.

 

Závěr

Našli jste mezi nejpopulárnějšími reklamními sklenicemi ten svůj? Že ne? Tak si určitě podívejte naši nabídku hrnků, sklenic, šálků, keepcupů a termohrnků. Z naší bohaté nabídky si určitě vyberete.

  

  

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku