Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Magnetky s vlastním potiskem

Zverejnený

Originální reklamní předměty se v dnešní době už vymýšlí velmi těžko, avšak my máme tisíce kvalitních produktů, které vás jistě osloví a zároveň si je můžete nechat potisknout právě vaším logem.                                

Dnes si rozebereme magnetky s vlastním potiskem a jejich výhody. Na ledničce má většina z nás alespoň nějaké magnetky, ať už to jsou magnetky z cest, nebo zkrátka pěkné magnetky, které jsou jako takové doplňky na ledničku.                

Reklamní magnetky jsou oblíbené.        

Magnetky jsou vhodné jak pro firmy, tak jako suvenýry a památková místa či přírodu. Můžete si tak nechat potisknout magnetku dle vašich představ.                             

Můžeme vám nabídnout i magnetky na míru všech tvarů a barev jsou součástí nejen ledniček a mrazáků v domácnostech, ale i ve firmách. Mohou sloužit jako reklama, ale i jako atraktivní merch.          

    

Magnetky se nejčastěji vystavují na lednicích a mrazácích, takže pokud máte ve svém podniku lednici, tak na ni můžete přidat personalizovanou magnetku.                         

Vyberte si hned z několika tvarů, barev, materiálů a pošlete nám váš návrh a představu a společně vytvoříme reklamu na míru přímo pro vás a vaše zákazníky či klienty.                     

Turistické magnetky jsou vhodné pro různé společnosti a firmy.         

Tato forma reklamy je skvělá pro turistické a cestovní kanceláře, pro podniky v turistických destinacích a různé památky.              

Pokud byste potřebovali poradit ohledně potisku nebo celkově magnetek i čehokoliv jiného, neváhejte a kontaktujte nás, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rádi pomůžeme. 

Věříme že budete s nákupem spokojeni a zaujmou vás i jiné produkty v našich dalších kategoriích.                                          

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku