Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Láhev s vlastním potiskem

Zverejnený

Tekutiny a obzvlášť voda je pro lidský organismus nedílnou součástí, a právě proto bychom měli dodržovat pitný režim. V dnešní době se snažíme také šetřit přírodu, být více ekologičtí a zero waste, a proto jsou lahve součástí našich běžných dní. 

Každý den potkáváme lidi, kteří si v taškách nosí vlastní lahve, aby zůstali po celý den hydratovaní, a právě proto je lahev skvělým reklamním předmětem, jelikož je vidíme dennodenně. 

Ať už se podíváte na cyklisty, běžce, matky s dětmi, seniory či teenagery, většina z nich nějakou láhev s pitím u sebe má. 

Potisk na lahvi, reklamní předmět, reklamní lahev.          

Můžete si vybrat ze stovek různých druhů, barev, materiálů a potisků. Nabízíme také různé tiskové techniky jako například gravírování či laser na kovové a dřevěné lahve, UV tisk, tamponový potisk, UV digitál.               

Láhev je praktický předmět, který Vám vydrží i několik let a můžete si jej vzít kamkoliv. Máme na výběr bambusové, skleněné, kovové či plastové lahve, které vás potěší.               

Inspirujte se reklamními lahvemi, které jsme realizovali pro naše klienty

Personalizovaná láhev, láhev na pití.            

Díky personalizovanému potisku se láhev stává reklamním předmětem, a proto je můžete využít na různých sportovních akcích, festivalech, pro zaměstnance či klienty. No a pokud byste hledali něco podobného, tak můžeme doporučit termosky a termohrnky, které jsou skvělým pomocníkem v nepříznivém počasí pro milovníky teplých nápojů.               

Marketingové využití láhve s potiskem.                       

Teď vám napíšeme v bodech možnosti marketingové strategie u láhve s potiskem, tak se nechte inspirovat.                                  

  1. Propagační dárek. Jako každý reklamní předmět můžete využít také jako dárek. Můžete je nabízet na veletrzích, soutěžích či akcích a nebo jako dárek k nákupu. Tímto způsobem získáte pozornost možných nových zákazníků a zároveň majiteli poskytnou své praktické využití.                                           
  2. Mobilní reklamní plocha. Láhev s potiskem slouží také jako reklamní plocha a nejen jako láhev. Lidé, kteří nosí láhve s vaším logem pro vaši firmu poslouží jako “chodící reklama”. Budou vaše logo vystavovat na odiv a tím můžou přilákat nové zákazníky.          
  3. Zákaznická loajalita. Pokud uděláte akci, která je v dnešní době už skoro běžná, na kartičce se bude odškrtávat určitý počet návštěv s personalizovanou lahví, tak pak můžete nabízet i odměny. Toto je jen jedna z mnoha možností jak si udržet stálé zákazníky, avšak velmi oblíbená. Díky tomu se do vašeho baru či kavárny budou zákazníci vracet.                                            
  4. Ekologie. Láhve s potiskem vyrábíme i z ekologicky šetrných materiálů jako je sklo a bambus či nerez. Díky tomu, že si necháte vyrobit takovouto láhev s potiskem vaší firmy bude dokazovat, že vám záleží na životním prostředí a není vám jedno co se kolem vás děje.                               
  5. Cestování a outdoor akce. Láhve s potiskem jsou ideální pro cestování kdykoliv a na outdoor aktivity. Pokud jste turistická či cestovní agentura, tak je láhev ideálním reklamním produktem právě pro vás. Nejenom, že bude fungovat jako viditelná reklama, ale také poskytne praktické využití na cestách.                 
  6. Prodejní produkt. Láhve s potiskem může doplnit váš sortiment a obohatit tak vaši firemní identitu. Také pokud jste influencer, tak ji můžete využít a propagovat jako váš merch. Stop nudným hrníčkům, vymyslete si originální merch například s personalizovanou lahví, která je velice praktická a její využití bude širší než využití hrníčků.            

Toto byl jen výčet těch nejdůležitějších marketingových využití. Vy se nechte inspirovat a buďte kreativní. Také si dejte záležet na potisku láhve, tak aby hlásala to, co chcete svými produkty sdělit.                

Pokud byste potřebovali poradit ohledně potisku nebo čehokoliv dalšího, pak neváhejte a kontaktujte nás, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám mile rádi pomůžeme. Věříme, že budete spokojeni.  

              

Láhev na pití DOPPER Original, 450ml

Láhev na pití DOPPER Original, 450ml - Reklamnepredmety
43940 Kč
Detail

Skleněná láhev FRISIAN

Skleněná láhev FRISIAN - Reklamnepredmety
10570 Kč
Detail

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku