Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Jak prezentovat produkt v roce 2018 pomocí video prezentace a 360 ° fotografie

Zverejnený

Jak prezentovat produkt v roce 2018 pomocí video prezentace a 360 ° fotografie? Chcete seznámit své zákazníky o službách a produktech, které poskytujete? Využijte k tomu trend roku 2018: video prezentaci a 360 ° fotografii na sociálních sítích a webové stránce. Buďte o krok blíž a zaujměte vizuálem dnes.

Toužíte si prohlédnout místo na Zemi, které jste dosud nenavštívili no chcete vidět, co se tam nachází? Mexiko, Irsko, Rusko nebo Austrálii? Žádný problém, stačí vám kliknout na Google maps a panáčkem přejít na místo, které potřebujete. Jak jednoduché a rychlé. Pomocí mapy vidíte oblasti, které toužíte vidět přímo ve virtuální prohlídce.

{rgx:save:0}

Představte si teď, že máte kamennou prodejnu, ve které nabízíte své produkty. Denně se po vaší prodejně projde množství zákazníků, krásným výkladem, příjemným personálem a dostupností produktů zanecháte velký dojem. Co takhle zanechat dojem z vaší prodejny a produktů i zákazníkům na internetu?

Ukažte zákazníkům to nejlepší

Vaši zákazníci jsou dnes mnohem náročnější než byly v minulosti. Prohledávají internet, porovnávají ceny, místa odběru, způsoby doručení a mnoho jiných faktorů. Pokud splňujete jejich požadavky, vytvoří si k vám pozitivní vztah a nakoupí právě u vás.

Pokud svým zákazníkům ukážete více, jak to dělá konkurence je to velké plus. Máte různé možnosti jak zaujmout a získat si jejich pozornost. Jednou z nich je 360 ° virtuální prohlídka vaší prodejny nebo 360 ° fotografie.

Vaši virtuální prohlídku nebo fotografii můžete už dnes vložit na Facebook či Linkedin. Ukáže celé spektrum vašich služeb a produktů. Vaše prodejna už nebude neznámým místem, kde nejistí zákazníci budou váhat vejít. Rozhodnou se vás navštívit, protože si budou jisti, že ve vašem obchodě najdou přesně to co potřebují.

360 ° fotografie a video na sociálních sítích

Na sociálních sítích jsou dnes téměř všichni. Máte možnost právě tam se zviditelnit a přiblížit vašim novým zákazníkům.

Facebook umožnil přidávání 360° fotografie.

Jak vytvořit 360° fotografii na Facebooku

Práce se sociálními sítěmi vám umožní interaktivně pracovat s vašimi zákazníky. Prezentovat své produkty, služby, akce, firmu, tým a mnohé jiné. Dnes fotky či videa by při správné marketingové kampani neměly chybět. Začněte se už dnes zviditelňovat na sociálních sítích a získávejte z nich nové zákazníky.

Vaše web stránka je první krok do obchodu

Chcete vašeho potenciálního zákazníka dostat do vaší prodejny? Chcete od něj, aby vyzkoušel vaši zkušební jízdu zdarma nebo první hodinu jazykového kurzu?

Ukažte mu přesně to, co může od vás očekávat na webové stránce. Představte mu svou službu ve videu, kde se dozví více než z článku. Krátké poutavé prezentační video na webové stránce dokáže rychleji přesvědčit vašeho nového zákazníka o vaší službě a získat si jeho důvěru.

Prezentujte 360° fotografií dražší a luxusní produkty, u kterých vaši klienti váhají s nákupem. Stejně tento nástroj můžete využít při náročnějších a dražších službách, které poskytujte. Využili jsme prezentačního video při propagací společnosti Optika optik Šimkovič.

Připravujeme video prezentace, 360 ° fotografie a virtuální prohlídky

Připravit správnou prezentaci společnosti není vždy jednoduché. Pokud chcete získávat nové zákazníky ze sociálních síti, z web stránky či z emailů je třeba připravit správnou prezentaci produktů a společnosti jako takové. Ukažte trhu své přednosti.

Můžete mít množství produktů, dostupnou prodejnu, ochotný personál nebo kvalitní služby. Správným videem, či fotografií dokážete toto vše správně prezentovat trhu. Kontaktujte nás s vaší požadavkem na tvorbu 360° fotografií, videa či virtuální prohlídky. Rádi vám připravíme tu správnou prezentaci na míru.

Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku