Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

IPčko - Když předměty s potiskem pomáhají.

Zverejnený

V naší firmě se vždy potěšíme, můžeme-li být součástí něčeho, co není jen o reklamě, protože ne vše, co potiskneme, potiskneme logem firmy. Najdou se projekty, kde nejde o zisk, ať už ten přímý nebo nepřímý, ale o snahu zlepšit život všem nebo některým z nás. Díky IPčku jsme se stali součástí krásného projektu Krabička bezpečí.

 

Krabička bezpečí

Krabička bezpečíje unikátní projekt internetové linky důvěry pro mladé lidi (IPčko). Krabička je určena mladým lidem, kteří mají problém se samopoškozováním. Obsah krabičky je navržen psychology a psycholožkami tak, aby těmto mladým lidem pomohl zvládat krizové situace, které by jinak skončily samopoškozováním.

 

Náš vklad

Pro tuto krabičku, která obsahuje řadu zajímavých a užitečných předmětů, jsme dodali plyšového macíka, který nese větu "Jak se máš". Jsou to zásadní slova, která pomáhají mladým, aby se necítili sami, že někoho zajímá to, jak se mají, že je tu někdo, kdo je tu pro ně pořád. Medvídek nemá jméno a proto si jej jeho nový majitel může pojmenovat a mít tak k němu bližší vztah.

Medvídka z krabičky bezpečí naleznete iv našem eshopu: https://www.reklamnepredmetysketch.sk/sk/produkt/bear-bodo-62687

 

 

Vážna téma

Nevyhýbáme se ani vážným tématům. Vězte, že skoro každý třetí mladý člověk mezi 15-18 lety má zkušenost se sebepoškozováním. Aktivity IPčka pomáhají mladým lidem překonat toto kritické období života. Pokud máte v okolí někoho, o kom si myslíte, že mu může pomoci psychologická pomoc od IPčka, určitě mu o něm dejte vědět.
 

 

Krabička bezpečí
https://ipcko.sk/krabicka-bezpecia/ 

 

Internetová linka důvěry pro mladé

https://ipcko.sk/ 

  

Plyšový medvídek
https://www.reklamnepredmetysketch.sk/sk/produkt/bear-bodo-62687

Autor článku:

Vladimir Kmec

Online marketing manažér

Každý týden připravuje ve spolupráci s obchodníkmi zajímavý newsletter, nahrává podcasty, píše blogy a přemýšlí nad tím, jak posunout Sketch ještě dál v online světe. Má zkušenosti s PPC, grafikou, psaním, ale i s hudbou.

Vytvořit rychlou poptávku