Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Zazařte díky plnobarevným předmětem!

Zverejnený

Už dříve přemýšlíte nad tím, že byste reklamní předměty, které pravidelně objednáváte něčím oživili? Namísto fádního černého loga vaší firmy umístit například na klíčenku či hrnek něco speciálního? Čeká vás nějaká velká prezentační událost a vy potřebujete svých současných i potenciálních klientů něčím skutečně ohromit?

Be Creative kľúčenky

 

Unikátní - Inovativní - Dostupne

Právě pro takové případy jsme do našeho portfolia zařadili kolekci unikátních reklamních předmětů s plnobarevným potiskem značky Be Creative! Tato značka zahrnuje speciální produkty, přesně navrženy a vybrané podle vašich představ. Zakázková výroba produktů Be Creative vám dává možnost vybrat si barvu, materiál a tvar určitých částí výrobků s tím, aby se skutečně staly unikátními. Produkty Be Creative vyrábíme a tlačíme s využitím nejmodernějších technologií. Potisk je téměř výhradně vyrobena s použitím digitálních technologií, což zaručuje dokonalou barevnost a vysoké rozlišení tisku.

Be Creative

 

Široká nabídka speciálních produktů

Naší pověsti jsme co se nejširší nabídky týká nezůstaly nic dlužni, proto si směle vybírejte, ať už mezi oblíbenými předměty jako jsou pera, hrnky, šňůrky na krk, přívěsky na klíče nebo konferenční desky. Chcete vašich klientů okouzlit například i praktickými reklamními předměty, máme pro vás powerbank nabíječku, smart dotykové rukavice na mobil, sportovní láhev nebo visačku na kufr. Představte si všechny tyto předměty s plnobarevným potiskem obrázku, který bude co nejvěrněji charakterizovat vaši společnost. Úspěch zaručen!

Be Creative

Pozrite si kompletnú ponuku unikátnych predmetov značky Be Creative >>

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodní ředitel

Jaro je energický a velmi pracovitý člověk s velkým srdcem. Svůj obchodný potenciál a dlouholeté zkušenosti z call centra využívá v našem tímu od roku 2017. Popři práci sa věnuje herectví a svou schopností získat si lidi ocenuje mnoho klientů. Umí se domluvit anglicky a polsky.

Vytvořit rychlou poptávku