Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Připravte se na festivaly

Zverejnený
Věděli jste, že...
za první hudební festival lze považovat Pýtické hry v starověkém Řecku? Byly to hudební soutěže pořádané v Delfách na počest boha Apollóna. Od roku 582 př.n.l. se rozšířily také o sportovní zápolení (a staly se tak vzorem pro olympijské hry). Nové směry a trendy následují i moderní hudební festivaly. Tím nejsilnějším současným trendem je ekologie, proto jsme do dnešního newsletteru vybrali několik produktů, které berou ohled právě na tento trend.
 

Znovupoužitelné brčko s pouzdrem Flexy Straw

{rgx:save:0}
Jsou různé cesty, jak se vypořádat s problémem plastového odpadu. Jedním z jednorázových plastových strašáků jsou také plastová brčka. Ukažte svým zákazníkům cestu například tím, že jim darujete znovupoužitelné brčko Flexy Straw s praktickým pouzdrem, které je vhodné na potisk vaším logem. Takové brčko bude společníkem svého majitele ještě dlouho po skončení festivalu.
Nyní, při objednávce 200ks, jednobarevný potisk pouzdra ZADARMO až do 23. 6. 2019.
{rgx:save:1}
Co potěší víc, než praktická deka? Pokud k ní dostanete i šikovnou a stylovou půllitrovou flašku. Co myslíte, na který z těchto dvou předmětů se hodí logo vaší společnosti víc?
Objednejte si 100ks piknikových dek a flašku s karabinkou dostanete ke každé dece zadarmo. Pozor, akce končí 23. 6. 2019.
 
{rgx:save:2}
Běžně u nás dostanete koupit klobouk, ke kterému si můžete dokoupit stuhu, její potisk a našití. Rozhodli jsme se to zjednodušit a tentokrát vám to nabídnout jako komplexní a cenově výhodný reklamní předmět.
Objednejte si 200 kusů klobouků Braz za 2€/ks a plnobarevný potisk na stuhu spolu s jejím našitím na klobouk dostanete už v ceně. Neváhejte, akce končí 23. 6. 2019.

Sluneční brýle BORA - různé barvy

Až 45% složení slunečných brýlí Bora tvoří bambus. Bambus se čím dál víc dostává do povědomí jako ekologický a moderní materiál, ze kterého lze vyrobit mnohé předměty denní spotřeby. Reklamní předměty, které jsou ekologičtějším variantem k už zaběhlým variantům jsou mimořádně žádané a my jme jen a jen rádi.
 

Jedlá brčka

Zaujímá-li vás znovupoužitelná brčko ze začátku emailu, tak máme pro Vás připravenou úžasnou novinku. Brčko, které se rozloží v přírodě, je kompostovatelné a zároveň i jedlé. Vyrábí se v Německu jako vedlejší produkt při výrobě jablečného džusu. Brčko vydrží v teplém nápoji 45 minut a ve studeném celou hodinu. Toto je opravdu ekologický produkt, který v sobě zahrnuje využití druhotné suroviny při výrobě, výbornou funkčnost a zároveň následný bezproblémový návrat do zdravého životního prostředí.

Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku