Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Běžecký speciál

Zverejnený
Věděli jste, že…
běh má pozitivní efekty na člověka, jako je možný úbytek na hmotnosti, zlepšení kardiovaskulárního zdraví, nárůst svalové hmoty a pevnosti kostí a zlepšení emocionálního stavu? Běh také zvyšuje hodnotu dobrého cholesterolu v těle (HDL) a naopak snižuje hodnotu toho zlého (LDL).
Reklamní předměty, vhodné pro běžce najdete samozřejmě také na naší webovské stránce. Například trička, fit náramky, praktické držáky na telefony, ...
 

IRONRUN pás na běhání

{rgx:save:0}
Při běhání často narazíte na problém, že funkční oblečení nemá kapsy. Tím pádem si nemáte kam uložit ani klíče. Tento problém stylově řeší pás na běhání IRONRUN. Můžete si ho nastavit na každou postavu a potěší i LED podsvícení, které ochrání běžce před okolo jedoucími auty.
Aby se z tohoto běžeckého pásu stal i reklamní předmět, nabízíme vám až do neděle 28. 7. 2019 tento běžecký pás s jednobarevným potiskem zadarmo. Akce platí při objednávce 30ks. Neváhejte a kontaktujte naše obchodníky.
 

ROUND BRACY bluetooth

{rgx:save:1}
Kolikrát se podívá běžec na své hodinky, které mu snímají počet kroků, kolik kalorií spálil, počet kilometrů za den, anebo monitoruje jeho spánek? Přesná odpověď neexistuje, ale určitě je to velmi často. Právě proto je bluetooth náramek skvělým reklamním předmětem. Nechejte si vygravírovat logo vaší společnosti přímo na hodinky a budete neustále na očích vaší cílové skupiny. Až do neděle 28. 7. 2019 máte gravírovaní na tyto praktické fitness hodinky zadarmo!
 

Funkční tričko

Kde jinde bude vypadat logo vaší společnosti lépe, než právě na tričku? Využijte 25% slevu (do neděle 28. 7. 2019) na koupi těchto funkčních triček a staňte se součástí života nejedné běžkyně a běžce. Akce platí pro objednávku 60 k.
.
Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku