Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Zápisník s vlastním potiskem, reklamní blok

Zverejnený

Pokud chcete oslovit časově zaneprázdněné lidi, pak zvolte za reklamní předmět zápisník, kam si budou moci vše pečlivě a přehledně rozvrhnout.       

Ať už jste jakákoliv firma či společnost, tak věříme, že volbou zápisníku nikdy nešlápnete vedle, jelikož sešity a bloky používá velká masa lidí, ať už jsou zaměstnání jakkoliv.                    

Jakou technologií se na reklamní zápisník tiskne?                     

Zápisník si můžete nechat personalizovat. Nabízíme hned několik metod (technologií) potisku, ale na zápisník jsou nejvhodnější tamponový potisk, gravírování laserem (dřevěné zápisníky) UV digitál a i další.                          

Svůj potisk si vyberte především na základě materiálu a výsledného bloku, jelikož na každý materiál a velikost či šířku je potřeba odlišná technologie, jelikož každá má své výhody, ale také nevýhody.                                   

Blok s vlastním potiskem je předmět pro každého.              

V naší nabídce máme stovky různých zápisníků, takže se nemusíte bát, že byste ten pravý pro vás nenašli. Ať už chcete zápisníky jako svůj merch, doplněk sortimentu nebo dárek pro své zaměstnance či vážené klienty, nemusíte se koupi bát, jelikož většina z nás si některé poznámky ne-li celé dny potřebuje zapsat či rozplánovat, a proto je blok vhodným dárkem pro každého.                          

Svůj blok poté můžou využít alespoň do práce, nebo si v něm zapisovat i soukromé události. Pokud myslíte zápisník pro vaše vážené klienty nebo spolupracující firmy, pak zvolte naše luxusní zápisníky a přidejte k nim i naše luxusní značková pera.                            

Věříme, že deník potěší každého, a pokud někdo nezapisuje vůbec nic, pak může obdarovat někoho dalšího a blok začne fungovat jako reklamní předmět.                             

Zápisník s potiskem je velmi oblíbený, stejně jako další kancelářské potřeby.                   

Pokud by vás zajímaly podobné produkty, nebo doplňující produkty k zápisníku s vlastním potiskem, pak se nezapomeňte podívat na naše jiné kategorie, kde naleznete například sešity, pera, fixy, propisky, pastelky, tužky a další kancelářské nebo školní potřeby.                     

Jestliže budete potřebovat pomoci při výběru čehokoliv, například potiskové technologie na zápisníky, tak neváhejte a kontaktujte nás, nebo se s námi spojte přes online chat, kde vám rádi a rychle poradíme. Věříme, že budete spokojeni vy i obdarovaní.       

Autor článku:

František Harangózo

Grafik

Fero je zkušeným grafikem, designérem a online manažerem. Již od střední školy se věnuje grafickému designu, ke kterému časem přibyl také zájem o online marketing. Stále na sobě pracuje a rád se rozvíjí. Klientovi umí lidskou řečí a s pokorou vysvětlit i složité termíny a postupy. Fero pomáhá firmě i klientům růst už téměř 10 let.

Vytvořit rychlou poptávku