Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Sedmadvacet let na trhu s reklamou

Zverejnený

Je to 27 neuvěřitelně strávených let, prohlédněte si naši historii od počátku do dnes a prožijte aspoň chvilku s námi.

Od roku 1993

Vše začalo v roce 1993 a do živnostenského rejstříku se zapsal Peter Mihál - PERFECT s myšlenkou vyjádřenou sloganem - Vaše starosti s reklamou jsou pryč. Naším cílem bylo poskytnout klientům rychlou, odbornou a cenově dostupnou pomoc při řešení jejich marketingových aktivit jako je tvorba web stránek, grafický design, reklamní předměty a tisk.

Časem přibývalo mnoho firem v nichž bylo slovo Perfect, a tak jsme se v zájmu zachování firemní identity přejmenovali na Peter Mihál - SKETCH. V roce 2004 se změnila na společnost Sketch, s.r.o.

Během 10 leté spolupráce s vydavatelstvím odborné literatury se nám podařilo vypracovat na špičku v zalomí periodického i neperiodického tisku, kde jsou extrémní nároky na rychlost, bezchybnost zpracování a také vysoký tlak na cenu.

Vytvořili jsme profesionální redakční systém, kde autor - redaktor - grafik mohou současně pracovat přímo v graficky zpracovaném dokumentu. Všichni online vidí, jakou změnu kdo vykonal. Díky tomu jsme schopni dodat tisíce stran v průběhu měsíce, i v různých světových jazycích.

Vzhledem k směrování trhu, kdy stále více lidí hledá informace na internetu a ne v tištěné podobě, jsme vyvinuli editační a publikační systém pro online publikování, opravy a archiváciu. Obsahuje efektivní způsob spolupráce mezi autorem, redaktorem, grafikem a správcem webu. Později jsme ho obohatili o přímou konverzi z word a excel dokumentů na webové stránky formou XML dokumentů, kterým umíme snadno a rychle měnit celkový vzhled.

rok 2005

Spustili jsme prodej reklamních předmětů, které jsme z počátku nabízeli skrz tištěné katalogy a o něco později jsme měli v našem portfoliu online katalogy od jednotlivých dodavatelů. Jelikož jsme stále přidávali nové dodavatele, bylo stále obtížnější, neprůhlednější a zdlouhavější zorientovat se v jejich nabídce.

Poptávka a požadavky našich klientů narůstaly, a proto jsme se rozhodli usnadnit vyhledávání a třídění produktů podle různých parametrů. Rychle a přesně najít vhodný produkt od všech našich dodavatelů nás posunul k vytvoření vlastního e-shopu v roce 2005.

Vypracovali jsme se na velkoobchod s nejširší nabídkou na Slovensku (více než 36.000 druhů reklamních předmětů), který dováží zboží od 16 výrobců z celého světa, přičemž až 70% sortimentu jsme schopni dodat do 48 hodin.

rok 2006

Rok 2006 se nesl v hravé a nespoutané dynamiky, proto jsme začali vytvářet propagační hry a aplikace na různé platformy - iOS, Android, Facebook, ale i Sony Playstation, Xbox a jejich periferie. Navázaly jsme k dalším naším činnostem a to k zprávě sociálních sítí (Facebook, Twitter, Youtube) jako i k zprávě online marketingových kampaní. Úspěchy se dostavily i při tvorbě her - Arkano Arena, Animal Ark Africa, Ice Hockey měli několik stovek tisíc stažení.

{rgx:save:0}

Založili jsme herní portál www.gamesweb.sk - žhavé novinky ze světa her a recenze her na všechny platformy jsme provozovali více než 7 let.

Začali jsme ve velkém s dekorem předmětů technologiemi jako tamponový potisk, sítotisk, transfer, laser, výšivka, UV tisk, sublimační tisk, ražba a jinými technologiemi. Rozšířili jsme sortiment dodavatelů.

rok 2007

Pro naše partnery - reklamní agentury jsme v roce 2007 vytvořili profesionální kalkulační systém, pomocí kterého dokážou velmi rychle udělat pro své klienty nabídku obsahující nejen naše produkty včetně dekoru, ale mohou přidávat i své produkty, služby s popisy a fotkami. Výsledné PDF obsahuje partnerovo logo, adresu, kontaktní údaje, a pokud chce, i fotkou obchodníka.

Právě díky tomuto nástroji spolu s propracovaným vyhledáváním produktů se na nás obracejí stále další reklamní agentury.

rok 2011 - 2015

V roce 2011 jsme se rozhodli expandovat i na zahraniční trhy a vypracovali jsme anglickou, německou a českou verzi e-shopu.

Pro naše zákazníky jsme v roce 2014:

  • rozšířili nabídku reklamních předmětů
  • rozšířily parkovací místa
  • zkrátily dobu dodání mnoha produktů
  • rozšířili tým obchodníků.

V roce 2015 jsme

  • popracovali na vzhledu web stránky a promu naší společnosti přes youtube na našem kanálu Reklamní předměty - Sketch s.r.o.
  • Od roku 2015 jsme své působení na českém trhu posílily vytvořením samostatné firmy Sketch reklama, s.r.o.
  • Tiskneme 24/7, čili 7 dní v týdnu na 3 změny. Jsme schopni dodat zboží rychle, ve špičkové kvalitě a za dostupnou cenu. Samozřejmě včetně knihařského zpracování

rok 2018

Naše požadavky i požadavky na nové technologie se stále vyvíjejí. Chceme jít s dobou a proto jsme v tomto roce spustili v pořadí 4. nový design web stránky reklamnepredmetysketch.sk. Změny jsou vždy velké a přináší mnoho funkcionalit, které časem oceňují nejen naši obchodníci, partneři, ale i koncoví zákazníci.

{rgx:save:1}

V roce 2018 jsme upravili design naší agenturní stránky sketchreklama.sk kde poskytujeme další reklamní služby v rámci Bratislavy a západního Slovenska.

rok 2019

V roce 2019 jsme spustili mnoho nových projektů a menších stránek. Zmíníme ty nejvýznamnější.

Potlač si nápoj

Služba potlač si nápoj vznikla s příchodem nového dodavatele nápojů, který věděl nejen zajistit nápoje za dobré ceny ale i zrealizovat naše požadavky na firemní potisk.

Tento projekt, jakož i více informací o něm najdete na web stránce www.potlacsinapoj.sk.

{rgx:save:2}

Budeko

Nabízíme nejširší výběr reklamních předmětů na Slovensku a v Česku a uvědomujeme si, jaký dopad mají na naši planetu. Proto jsme vytvořili projekt Buď Eko. Naší snahou je nahradit klasické reklamní předměty ekologickými variantami, motivovat a inspirovat firmy, aby se k nám nejen přidali, ale pomohli svým kolegům, klientům, i dodavatelům, být více společensky zodpovědní.

Budeme vděční, pokud se rozhodnete přidat se k nám.

Tento projekt, jakož i více informací o něm najdete na web stránce www.budeko.sk

{rgx:save:3}

Vytvořili jsme digitální značku sketchdigital


Začátkem roku 2019 jsme vytvořili novou značku sketchdigital pro naše online marketingové aktivity. Pracujeme na tvorbě web stránek jakož i nových produktech v rámci online marketingu.
Pod touto značkou jsme vytvořili i naše unboxingové videa na vybrané reklamní předměty ze stránky reklamnepredmetysketch.sk. Prohlédnout si je můžete na našem youtube kanálu reklamne predmety sketch.

rok 2020

Za ta léta jsme si získali firemních i běžných fanoušků, který od nás chtěli nakupovat a proto jsme se rozhodli vyřešit technické a kapacitní otázky fungování. Začátkem roku se dostala možnost nakupovat různé naše produkty i běžnému zákazníkovi.

Konec března se nesl v dotahování technických a programátorských detailů a na web stránce kusovky.sk jsme spustili prodej reklamních a jiných dárkových předmětů pro koncové zákazníky.

Tento projekt a více informací o něm naleznete na web stránce www.kusovky.sk.

{rgx:save:4}

Rozšírení sortimentu

Začátkem dubna jsme rozšířili náš sortiment o nové kategorie jako zdravý životní styl a zdraví - roušky, dezinfekce, respirátory. Navázali jsme spolupráci se slovenskými výrobcem výživových doplňků Kompava a zdravých potravin Maxsport.
 
V současnosti pracujeme na:

  • rozšíření služeb v poskytování online marketingu
  • rozšiřování kancelářských a skladových prostorů
  • rozšíření nabídky reklamních předmětů
  • rozšíření výrobních kapacit na dekor předmětů.



Díky důvěře více než 4.000 klientů jsme se za 27 let staly stabilním a seriózním partnerem v poskytování reklamních online a offline služeb.

Za všemi úspěchy firmy a množstvím dokončených projektů stojí zaměstnanci, kteří nás svými nápady posouvaly tím správným směrem. Děkujeme i našim klientům, kteří od nás žádali náročné, netradiční a dosud neexistující řešení. Tyto výzvy jsme rádi přijali, protože nás vždy posunuly vpřed.

Autor článku:

Peter Mihál

Ředitel

Peter je zakladatelem a ředitelem spoločnosti. Má dlouholeté zkušenosti nejen s vedením společnosti. Jeho silnou stránkou je obchod, ekonomika a marketing. Ovláda anglický a nemecký jazyk.

Vytvořit rychlou poptávku