Měníme předměty
na výjimečné dárky
Chci nabídku

Rozvíjejte kreativitu ve vaší škole nebo organizaci s naším výhodným programem

Zverejnený

Proč vznikl tento program?

Jsme si vědomi, že školy mají důležité a nezaměnitelné postavení při udržení a rozvoji naší společnosti. V dnešní nelehké situaci je umění je udržovat při životě a obzvlášť pokud jde o kvalitní výuku nebo pomůcky. Práce učitelů a celé administrativy je skutečně obdivuhodná a proto jsme se rozhodli podpořit výjimečné školy s proaktivním přístupem. Vytvořili jsme program, který:

  • Program nabízí slevu na naše produkty.
  • Dopravu zdarma.
  • Grafický návrh zdarma.
Tento program je ideální pro školy, které chtějí přinést do svých prostor kreativitu a zároveň využít naplno svůj potenciál

Zapojte se

Program je určený pro škola, školky, umělecké školy a iné organizácie , ktoré sa venujú rozvoju detí a mládeže. Připojte se k našemu programu a otevřete dveře ke kreativitě, inspiraci a výhodám, které vám mohou prospět ve vaší školní praxi. Jsme tu, abychom vás podpořili a pomohli vám přinést do vaší školy něco opravdu výjimečného.

Výhody programu

  • 35% sleva: Jako účastník programu získáte výhodnou slevu 35% na naše reklamní produkty, které přinesou radost a podpoří kreativitu ve vaší škole.
  • Doprava zdarma: Zajistíme bezplatnou dopravu vašich objednávek přímo ke dveřím vaší školy, abyste se mohli plně soustředit na vaše tvořivé projekty.
  • Grafický návrh a vizualizace potisku zdarma: Každý produkt bude unikátní a bude nesl váš vlastní design. Společně s vámi vypracujeme grafický návrh a poskytneme vizualizaci potisku zcela zdarma.

Podmínky vstupu do programu:

  • Otagování na sociálních sítích: Aktivně zapojte svou školu do sociálních sítí a označte nás ve vašich příspěvcích. Pomozte nám oslovit širší publikum a sdílejte své kreativní projekty.
  • Recenze na Google mapách a Facebooku: Po každé objednávce nám poskytněte svůj názor na Google mapách a na naší Facebook stránce. Vaše recenze jsou pro nás cenným zpětnou vazbou, která nám pomáhá neustále zlepšovat naše služby.
  • Tabule na plote pri vstupe do školy o rozměrech 1x1 metru nebo Nalepka na vstupních dveřích o rozměrech 0,5x0,5 metru:: dle fotky níže s textací “Hrdě podporujeme tuto školu, reklamní agentura Sketch “měníme předměty na výjimečné dárky”.

Připojte se k našemu programu a získejte nejen slevu na naše produkty, ale také možnost sdílet vaše kreativní projekty a tvořivost se širokou veřejností.

Autor článku:

Dana Chrenová (Kocsisová)

Online marketing

Danka kromě toho, že je naše firemní sluníčko, je i blogerka a na svém blogu zveřejňuje kromě cestování i chutné recepty a typy na skvělé přírodní produkty. Ze sociálních síti nejraději Instagram.

Vytvořit rychlou poptávku